Från jul till nyår

Efter som jag inte har bloggat sen julafton så har jag ganska mycket att blogga om. Så ni får ursäkta mig om det blir lite virrigt.

Torsdag (julafton):
Var tvungen att gå upp väldigt tidigt pga mycket att göra när alla var färdiga mötte jag pappa och emelie upp mikael på dalvik där vi sedan hälsade på mina kusiner det var kul synd bara att man bara träffar dom 1 gång om året anna min ena kusin har en son som är hur söt som helst med :). allafall så fikade vi hos dom och drog sedan vidare till Ica maxi där vi handlade naturgodis och så sen hämtade vi farmor (har världens roligaste farmor haha) Sen åkte vi raka vägen hem till norrahammar där vi käkade god julmat var så mätt så jag typ inte kunde röra mig men man äter ju bara julmat en gång om året eller nej 2 påskmat är ju nästan samma sak. Jag åkte med mikael och farmor hem så stannade jag hemma hos mikael tills mormor kom och hämtade mig. Så gick jag och mormor hem till mormors syster och träffade den släckten men vi stannade inte så länge för när klockan blev 12 gick vi hem båda va jätte trötta. Sover alltid så bra hos mormor man känner sig trygg på nåt sätt. Fick för det mesta bara pengar i julklapp eller jag fick en kokbok med onödigt tycker jag att ta kort på pengar och lägga upp här hehe.


Fredag (Juldagen): Vaknade av att jag hörde mormor fixa frukost i köket så gick upp och åt sen efter dte bestämmde vi oss för att gå runt munksjön kanske inte var så bra ide med tanke på att jag hade ett par skor som jag bara hade använt ett fåtal gånger innan så fick väldigt ont i fötterna och hade bara tunna kläder på mig och frös ihjäl men de gick ändå härligt att gå faktiskt speciellt om man har någon att prata med eller musik. Jag och mormor hann inte umgås så mycket mer för hon började jobba tidigt. Men var bara hemma sen marcus kom på kvällen och victor båda sov hos mig

Lördag: Vaknade tidigare än dom och fixade mig sen väckte jag dom för vi planerat att dra till a6 men dock inte så kul busschaffören var helt mongolid. Vi hoppade av vid ica maxi och gick till a6 värsta jag varit med om hade samma skor som jag haft på mig när jag gick runt munksjön så hade extremt ont i fötterna men vi stannade på mcdonalds utanför och käkade väl inne på a6 träffade vi massor med folk man kände det var kul. Men vi gick inte så länge på a6 jag victor och macus drog hem till mig men kom vi in i mitt hur ? Nej! Ringde peter men han hade inte kvar en nyckel så ringde jag upp pappa och sedan fixade vi nån som kunde köra oss till tranås där pappa var men när dom kom ringde pappa och sa att dom var påväg hem. Jag har aldrig frysit så mkt i hela mitt liv som jag gjorde då. Så ni kanske förstår varför jag är extremt förkyld nu.


Söndag: Vi vaknade upp och victor drog hem. Började fixa i årdning mig för att sedan bli hämtade av mormor som körde till huskvarna där vi hälsade på mamma och mathias åt extremt god mat och fick några julklappar ´vi stannade faktiskt inte så länge alla va trötta (inte långt kvar nu tills jag blir storasyster)

Måndag: farbror hämtade mig och Emelie tidigt så åkte vi till stan handlade massor med kläder underkläder m.m sen käkade vi på chili thai och efter det åkte vi till a6 handlade lite mer och sen till ikea och köpte en ny garderob. När jag kom hem hjälpte marcus mig att städa sen tog vi det bara lugtn.

Tisdag: vaknade ganska tidigt som alla andra dagarna och fixade mig sen ringde jajg victor sen möttes vi på busshålls platsen tog bussen in till stan Asta hoppade på med. Dom gick åt ett håll och jag gick och mötte upp jennie för bio blev old dogs den var rolig faktiskt och sen efter bion fikade vi på barnards (stavning?) Sen tog jag bussen hemmåt mötte Bea på bussen pratade med henne lite sen drog jag hem till victor.

Ondag (igår): Vaknade upp var meningen att jag skulle hänga med emelie och mikael in till stan men blev inte så. Marcus drog ner och köpte piizza åt mig och sen gjorde vi typ ingenting gick ut en stund och kollade på victors lillasyster och hennes kompisar på brodalsskolan där dom smällde smällare och hade sig det var sjukt kallt. Sen åt vi tacos hemma sen kollade vi bara på film.

Idag: När jag har bloggat klart ska jag gå in i duschen så fixa mig från topp till tå idag älskar såna dagar så man har chansen att gör i årdning sig bäst jag börjar nu Pussar


The Imaginarium of Doctor Parnassus

är en film jag verkligen verkligen vill se. Den sista filmen som heath ledger spelade i.

The Imaginarium of Doctor Parnassus är en fantastiskt saga om doktor Parnassus och hans extraordinära Imaginarium, hans resande teatershow där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel - för att sedan välja mellan himmel eller helvete. Parnassus är välsignad med gåvan att styra andra människors fantasi men bär på en mörk hemlighet. För länge sedan slöt han ett avtal med djävulen, och djävulen har nu kommit för att hämta sin delav avtalet – Parnassus 16-åriga dotter ...

Vi ser Heath Ledger i huvudrollen och även stjärnor som Johnny Depp, Colin Farrell och Jude Law är med i filmen.
(stulen från sf.se)


22 december

Vaknade klockan 9 idag har börjat vakna ganska tidigt nu för tiden. Kan inte fatta att det bara är 2 dagar kvar tll julafton tiden har gått så sjukt fort. Igår var jag och Marcus hemma och tog det lugnt umgicks med min syster tills marcus började få skit ont i stt hjärta han typ skrek så ont hade han så jag fick panik och ringde mikael och sa att han va tvungen att köra in oss till akuten sen ringde jag Victor och kollade om han kunde hänga med kunde han och Elin. Som tur var så fick Marcus gå före alla så vi slapp vänta. Medans han va inne så gick vi upp till lungavdelningen och skulle se om mormor jobbade men det gjorde hon inte så vi gick tillbaka och frågade var marcus va nån stans så fick vi gå in i ett litet rum där han låg. Han hade fått ta 8 blodprov. Medans vi va där inne så lyssnade vi på varandras hjärtan haha. Jag victor och elin var så sjukt hungriga så det var jobbigt. Men det var inget allvarligt med marcus som tur va så vi fick äntligen åka hem och äta. Sen på kvällen så gick vi hem till victor och spelade monopol. Nu ska jag kolla på Andra avenyn pussar


länssjukhuset ryhov!


Godmorgon

Har varit vaken én halvtimme redan vaknade av att jag va så kissenödig så jag va tvungen att gå upp och sen satte jag på en film "chasing liberty" kollade på den en stund och nu gick jag ner sitter vid pappas dator eftersom att det är något fel på mitt och Emelies internett. Tror mamma kommer snart hon skulle komma idag. Jag ska allafall väcka marcus och tvinga han att spela monopol med mig.

Men allafall hade tänkt att uppdatera igår men det gick inte pga internett. Men Mikael kom till oss vid klockan halv 1 tror jag det var och tog med sig Marcus att köpa marschaller tills att Emelie skulle komma hem. När dom var tillbaka så åkte vi och hämtade Bella och åkte mot nässjö. Jag och isabell satt mest och skrattade åt massa konstiga saker som fans i Nässjö bla en kyrka som hette något jätte konstigt. Sen åkte vi till tågstationen där vi väntade på att Emelies tåg skulle komma och när det väl kom så stog vi vid fel öppning så vi hittade inte henne först haha. men sen hörde jag mikael skrika att han hade hittat henne kunde inte springa till henne dock för valet av skor för mig var kanske inte det bästa :P

Men vi hoppade in i bilen och åkte till Ica Maxi där vi fick lite saker av mikael fick naturgodis veckorevyn en deo ölkorv fick jag med och cola :). Sen tog vi med oss mat från wock & co Tror jag de stavas så grymt gott!. Sen lite senare kom mormor så fikade vi och pratade och lite så och efter det gick jag typ och la mig var så grymt trött.

Imorde med kom min syster upp och berättade att brittany Murphy av att hennes hjärta stannat men ingen vet varför en! Hon som är så bra !

                                                

Helgen

Hejsan bloggen! Har haft en ganska lugn helg men ändå inte. I fredags var ja på stan och a6 med bea tills kvällen sen mötte jag upp marcus så tog vi bussen till mig och efter ett tag kom Asta, Alice och victor till oss så spelade vi typ monopol hela kvällen när dom sedan drog hem så tog jag och marcus på oss massor med kläder träffade Bea och Andreas och åkte pulka haha det va roligast på länge :P.!



Och sen igår så hade pappa och anette massor med folk hemma så jag och marcus drog hem till jägerholm och spelade monopol igen haha ja vet vi har inget liv! Sen efter det åkte vi pulka bara jag och marcus sen gick vi hem och gick och la oss kollade på film.

Nu sitter jag i köket har precis fått i mig en pizza sallad kan knappt äta på morgonen. Om 3 och en halv timme ska jag och pappa åka och först hämta upp Bella och sen mikael och sen dra oss mot nässjö där vi ska hämta upp Emelie sen ska vi till Ica maxi och till kinaresturang och sen ska vi hem och senare kommer mormor :). Uppdaterar nog ikväll :). Pusspuss

Torsdag

Tycker tiden har gått extremt fort nu denna veckan redan torsdag känns som de nyss va lördag. HAr inget att göra nu medans jag väntar på pappa och anette så tänkte ja skulle uppdatera i bloggen lite. Marcus e nere och städar tror jag haha jag vet inte vad som har hänt med honom. När anette och pappa kommer hem ska vi åka till willys och handla och sen till ekohallen för vill ha ett monopol va så sjukt länge sen jag spelade det så frågade pappa om vi kunde köpa ett och de sa han att vi kunde så Bea ska komma hit senare när vi har köpt det och spela med oss får verkligen hoppas att pappa inte behöver jobba över för länge!

Har bara haft en seg dag idag kollade på deadline ( film) som va otroligt bra faktiskt en skräck.


syster

Nu är det bara ett par få dagar kvar tills söndag då ja får träffa min söta syster längtar jätte mycket :). Har varit svårt utan henne men varje gång ja har mått dåligt så har ja tänkt på hur glad ja e för hennes skull!


Älskaar dig<3<3

Måndag

Hejsan bloggen! Har inte blivit nån uppdatering pga att jag inte har haft ork till att blogga så har endel att skriva om nu. I fredags va jag som sagt i göteborg blev aldrig nåt nordstan för vi hann inte för kom iväg en timme senare en planerat. Så blev bara liseberg va ganska kul åkte några karuseller trotts det va kallt så va det skoj. Sen vann jag 3 gosedjur (gav 2 till peter och pia) Sen köpte pappa brända mandlar som är så gott till mig:). Efter liseberg åkte vi och åt på burger king där det är så otroligt gott synd att dom inte har de här hemma i jönköping!! Och efter det drog vi till flygplatsen och hämtade upp peter och pia sen drog vi hem va ganska skönt att komma hem!.  tänkte egentligen lägga in några bilder där ifrån med men pappa har kameran så jag gör de nästa gång.

Tagen från google!

Och lördagen var det bara städning nästan hela dagen städade hela huset och mikael städade emelies rum. Sen på kvällen kom pia och peter och mathias på kvällen. Och söndags bakade jag hela dagen träffade bea på kvällen och gick till vip jobbigt:P. Och idag har jag träffat mormor och mamma :)

Pussar

Mot götet

Ska till göteborg eller åker om typ en kvar ska på julmarknad på liseberg och kanske till nordstan men uppdaterar när jag kommer hem. Puss


Helgen

Hejsan har haft problem med att komma in på blogg.se igen kanske för min dator ät fullproppad med filmer och skit. Men nu funkar det allafall. Fick mina skor i lördags som min farbror beställde till mig älskar dom!

Visst e dom snygga :)?!

Sen va jag bara med marcus och kollade på film hela kvällen. Och igår ( söndag så bakade vi massor)


Nogat marcipan (eller hur de stavas) och blockchoklad :)


Och muffins med smält choklad och bananar på:)

sen bakade vi bullar med men dom tog ja inte kort på :)

ska lägga upp bilder från i sommras när vi lämnade min syster i stockholm senaste gången ja såg henne men hon kommer hem om typ en och en halv vecka ska bli kul och träffa henne igen :)


Bio

blev ingen uppdatering igår låg och kollade på film hela dagen tills ja kom på att ja va tvungen att göra i årdning mig innan mormor kom. När hon hämtade mig åkte vi till stan och åt på kina resturang som va jätte gott och sen gick vi och hämtade ut biobiljetter till filmen new moon. Eftersom det va 2 timmar kvar tills bion skulle visas så åkte vi hem till mormor och drack kaffe och kollade på tv. Bion var inte lika bra som förväntat men den va inte dålig heller filmen 2012 som jag såg förra veckan va grymt mycket bättre :).


Klänningar till jul.

sitter i köket här hemma med min dator och kollar runt på nätet efter en klänning ja kan ha på mig på julafton Hittade först en skit snygg klänning i guld men kom på att ja ska ha på mig skor med silver på så passar. Sen hittade jag en annan klänning från efashion.se

( men inte legginsen:P) Men är inte hundra på om ja vill ha den och hur de kommer se ut sen med mina skor.

Hittade även denna från samma sida som pappa tyckte såg bättre ut en den första men vet själv inte va ja tycker.


Denna är med från efashion.se

Ska kolla vidare och se om ja hittar fler.


A6/ Ikea

 Skulle bloggat i förrgår men då funkade inte det att komma in på blogg.se för mig inte igår heller men nu funkar det jätte bra. Kan ju börja med att skriva vad som hänt denna veckan. I måndags var jag först hemma och städade mitt rum helt och möblerade om med hjälp av marcus så nu är mitt rum helt städat och helt ommöblerat så skönt. Sen åkta vi med pappa och anette upp till a6 och handlade lite små saker på både a6 och ikea blev inte så mkt men lite behövligt. I tisdags va jag bara hemma och tog det lugnt och samma med idag har städat lite på nedervåningen.



Detta va vad jag handlade ramställ ( eller va man kan kalla de) doftljus, kuddar, nagelfil och stenar till naglar som jag faktiskt redan har använt kan ta bild och lägga upp senare. Nu ska jag dammsuga och svabba golvet i mitt rum hörs senare eller i morgon.

Bye


RSS 2.0