A christmas carol


Lite sent att kolla på julfilm nu kanske men har inte blivit av att jag har kollat på denna filmen förens nu! Blev besviken på själva filmen för den var inte som jag har tänkt mig men den var ändå okej att kolla på när man väl har kommit in i den lite men kommer absolut inte kolla på den igen!


Hemma

Nu är jag hemma hos pappa igen tråkigt att åka ifrån mamma men får träffa henne mer nästa vecka. Va så äckligt innan Mathias (mammas man) mamma köpte pizza så skulle jag äta då va de ett sånt äckligt hårstrå i usch och fy kommer aldrig mer käka pizza i hela mitt liv! Jaja nog om det fick träffa min fina pojkvän idag med så nu är han här med mig har saknat honom inatt är oftast van vid att sova bredvid honom så nu kommer jag få göra de!! 

Ska snart gå ner och fixa något att äta (eftersom att i min familj kan man inte laga mat som alla gillar utan man är självisk och lagar det man själv gillar de e fittigt men lever med att bli behandlad som skit här hemma varje dag!) Känner mig som en drottning när jag är hos mamma! Och jag skiter i vad ni andra säger men jag är så trött på detta har fått leva med skit varje dag ända sen min mamma och pappa skiljde sig och det var 8 år sen och jag kan säga att jag kommer inte orka länge till jag har varit stark i 8 fucking år. Så är det så himla konstigt att jag blir irriterad över allting när man inte har någon lust för något längre när man känner att det inte hjälper vad man än gör. Och ni som läser min blogg har egentligen inte med det här att göra Men det är så skönt att bara få skriva av sig någon gång! Min pappa av någon har erfarenhet av vad som kan hända om man håller allt inom sig så fattar inte! Hejdå nu orkar jag inteblogga mer på ett tag!


Nu åker jag!

Nu ska jag åka hem till mammas mans mamma så blir att gå ut och gå där istället så kommer förmodligen inte uppdatera förens lite senare

Glöm inte rösta på min bikini i min blogg:)


Godmorgon!

Hej sötnosar nu har jag vaknat skulle dock kunna sova länge till men vill inte gå miste om tid med min lillebror vet ju aldrig när jag kommer hit nästa gång självklart vill jag umgås med mamma med känns tråkigt att man inte träffas så ofta då jag och min mamma ändå har väldigt bra relation. Men jag trrivs inte och bo här för mycket tyvärr gillar inte denna delen av huskvarna där hon bor tycker det är läskigt och brukar få för mig massa saker. Men jag brukar allafall se till att komma allafall varannan vecka någon dag!

Nej nu ska jag upp och äta frukost sen kolla med mamma när vi ska ut och gå! Jag kommer svara på kommentarer innan vi går allafall:)

Puss


DÅLIGA MIG!

Har varit extremt dålig uppdatering idag förlåt för de ska blogga mcyket mycket mer imon för att ge igen för det!. Har gosat med min underbart söta lillebror känns som han börjar gilla mig mycket nu haha allafall idag sist jag var här så skrek han bara hos mig men idag har han sovit i mn famn nästan hela dan så får väl skylla på det för den dåliga uppdateringen får ju faktiskt passa på att umgås med honom mycket nu när han är så liten sen när han blir lite större så kommer han slå mig och säga elaka saker till mig (haha förhoppningsvis inte) Men han har dock redan börjat dra mig i håret! Haha vet inte hur många hårstrån jag har förlorat idag!

Men han ska ha tur som är så söt;)  Jaja Imon ska jag ut och gå med mamma sen kommer min pojkvän och möter upp mig så tar vi bussen hem om inte pappa kan hämta oss. Juste jag har svarat på 11 sidor kommentarer känner mig duktig faktiskt har några sidor kvar dock men de fixar jag nog innan jag somnar ska svara på alla kommentarer jag orkar svara på idag sen ska jag sätta på greys anatomy tills jag känner mig trött och ringer min pojkvän för att säga godnatt... Men säger allafall godnatt till er kommer ju inte skriva något mer inlägg men uppdaterar så fort jag vaknar lovar !! PUSSPUSS ALLA !


Suddig bild !

(Glöm inte rösta på min bikini i inlägget under om ni vill va snälla !) Funderar på att ha någon slags tävling för dom som röstar på min får se beror på hur många som gör de ! Men allafall säg till om ni röstar så jag vet!:)


bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Nu är jag hos mamma och mathias kommer nog inte bli så mkt bloggande idag ska gosa med min söta bror och gå ut och gå med mamma och min syster! Men jag har gjort som många andra har gjort som ni ser här ovan!  Om ni vill va snälla och rösta på mig så blir jag glad:D. Så nu har ni något att göra medans jag är borta!:)
 
Puss på er sötisar!


Tjäna pengar på din blogg?

Frossle.com


One tree hill

Någon som vet om det kommer komma ut en säsong 8 av serien?. Älskar One tree hill och vill verkligen se en fortsättning känns som alla bra serier ska sluta!



greys anatomy!

ska snart ta och kolla på det senaste avsnittet av desperate housewives sen blir det greys anatomy för min del har inte kollat på det nu på länge och saknar det faktiskt nästan lite beroende, det är bara min syster fel!. Min syster va så söt innan min pojkvän frågade henne nämligen om hon ville göra en tattuering då sa hon att hon såfall ville tattuera nåt med mig gulligt va?! Haha.

Asså går det inte kommentera inlägget? för får alla kommentarer till det innan men ni kanske bara känner att ni vill kommentera de... haha. Ne nu ska ja sluta blogga för en stund och och kolla på mina serier som sagt är värd de när jag har tränat så duktigt idag ;).


The texas chainsaw massacre 1974


Jag minns från när jag va mindre att jag tyckte denna filmen var jätte läskig men när jag kollade på den så skrattade jag nästan  bara åt den. Det ända som kanske är lite läskigt är att detta har hänt på riktigt men annars tycker jag att denna filmen borde va en komedi:P!


Lagar mat

Hej alla söta! har varit vaken länge men har inte uppdaterat på grund av att mamma va här en stund med min lillebror så har suttit och gosat med honom han har så fin hud och det är inte gulsot som många bebisar har utan han är så brun så otroligt fint så är han så söt när han skrattar skulle vilja låna honom och sova med honom bredvid mig inatt men det fick jag inte:(. haha men ska åka till mamma imorgon och sova där en natt så ska mamma hänga med mig till banken och fixa en bankdosa sen så är det 100 gånger roligare att gå ut och gå i huskvarna eftersom jag är van vid att gå ute hos mig så.

Aja just nu håller jag och min pojkvän på att laga paj till oss och min syster fast denna gången blir det taco paj är så sjukt gott med paj. Sen efter det ska jag skicka ner min pojkvän till vardagsrummet så jag kan motionscykla lite på mitt rum och även träna till träningsband känner inte för att gå ut och gå idag eftersom det är regnit ute!.

Juste fick mitt första påskägg också:P av mamma. Vi brukar få av henne och mormor men iår ska vi få av min farbror med han ville till och med gömma dom haha vi kankse är lite för gamla för det men kommer nog bli kul ändå. Nu ska jag gå tillbaka till matlagningen så uppdaterar efter jag har duschat sen. Puss så länge !

Inte mitt påskägg hittade den på google.!

har ni fått påskägg eller kommer ni få?:)


Jag och min pojkvän just nu!


Haha det är inte likt någon av oss menmen haha de är så jag och min pojkväns liv ser ut på kvällarna!

Sista inlägget

Har haft som jag skrev innan en lugn dag med min pojkvän vi har hunnit kolla på 4 filmer och nästan bara legat i sängen hela dagen känns inte bra men sånt e skönt ibland med min pojkvän gillar inte att jag bloggar för mycket så blir inte lika många inlägg när han är här som det blir i vanliga fall. Men just nu sitter han och kollar på nåt äckligt klipp om människor som äter människor som jag inte ens kan kolla på så nu passar jag på. Och förlåt för att jag inte svarat på kommentarer heller men ska svara på några nu tänkte jag så svarar jag på så många jag bara kan imorgon.

kommer inte uppdatera mer idag för är väldigt trött och ska umgås med min pojkvän med. Men vi höres imorgon alla söta!:)


Min lilla söta kisse får ni kolla på istället!:)

Det visste du inte om...


1. Kirsten Dunst jobbade som model för Ford när hon var liten.

2. Sa nej till en roll i American Beauty med Kevin Spacey 1999.

3. Gjorde sin debut som sångare med låten Dream of Me 2001.

4. Kirsten Dunst är av svensk och tysk härkomst.

5. Är en stor fan av Sasha Baron Cohen.

6. Hennes favoritserie är Vänner. 


Sorority row


Faktiskt rätt bra film enligt mitt tycke!


Godmorgon söndag

Haha är så dålig på rubriker så det får bli samma som det blir. Vaknat nu allafall eller jag vaknade för typ en timme sen har hunnit lägga in ny musik på min ipod och ringt mamma som kommer hit snart med min lillebror som jag har saknat!. Idag ska jag bara ta det lugnt med min pojkvän igen men det är ju söndag så då känner man inte för att göra något speciellt. Ska faktiskt gå ut och gå med min syster ikväll med en lång promenad. Nu ska jag få upp min pojkvän ur sängen så vi kan gå ner och äta frukost jag är skit hungrig hörs senare får uppdatera trotts att min pojkvän hatar det ibland.

Hadegott!


Myna syskon<3

köttfärspaj



Jag och min pojkvän lagade middag tidigare idag kunde inte lägga upp bilderna då för ddet funkade inte men nu så! Tycker vi va extremt duktiga som lyckades så bra den blev faktiskt otroligt god och när till och med min syster gillar den som är kräsen så måste vi va extremt duktiga;)! Vi hade planerat att göra smothie med men eftersom pappa gick och la sig tidigt så ville jag inte ställa mig med en mixer och väcka honom så vi får göra det imon istället.

Haha just nu ligger jag och min pojkvän på varsin sida av sängen och datanördar oss jag sitter och håller på med bloggen medans han sitter och spelar något jävla spel ska faktiskt snart stänga av datorn för kvällen/natten och mysa lite med min kärlek. Får se om jag kanske kommer uppdatera mer idag men förmodligen inte så får säga... GODNATT... så hörs vi imorgon med ytterligare filmtips och det visste du inte om. Pusspuss

det visste ni inte om...


1. Scarlett Johansson är barnbarn till den danske författaren Einer Johansson. Hennes mamma har polskt ursprung.
2.Scarlett sökte till konstskolan New York University's Tisch School of the Arts men blev inte antagen. Avslaget ledde till at thon kunde fokusera på sin filmkarriär.
3.Firade sin 20:e födelsedag på Disneyland.
4. Scarletts far, Karsten Johansson (arkitekt I New York), skilde sig från hennes mor (Melanie Johansson) när Scarlett var tretton år.
5. Utnämndes 2007 till världens sexigaste skådespelerska av Playboy Magazine.
6. Provspelade för en roll i filmen The Parent Trap. Rollen gick till Lindsay Lohan.
7. Förberedde sin roll i Lost in translation genom att bo en tid på den japanska ön Hokkaido med sin dåvarande pojkvän Faiz Ahmad.
8. Efter sin roll i Lost in translation tillkännagav Scarlett att hon hade svårt för att ha relationer med yngre män, och att hon inte ville dejta någon under 30. Hon hade även ett förhållande med den 17 år äldre skådespelaren Benicio Del Toro.


Har problem...

...med att lägga upp bilder just nu men jag tänkte lägga upp bilder på middagen som jag ovh min pojkvän gjorde men fixar det så fort det funkar igen. Hörs senare:)


Alvin och gänget 2


Kan man något annar än att älska dessa små filurer. Tycker om denna och den första filmen starkt!


lördag

Var ska alla gör idag?:). själv ska jag ha en dag kbäll med min pojkvän :). kommer nog inte bli mycket till uppdatering idag. Men kommer nog bli 2 till 3 inlägg till kanske. Puss

Tjäna pengar på din blogg?

Annonser från BloggPartner



gå in på http://bloggpartner.se och bli medlem!:)

Läskigt...

Sitter i mitt rum helt ensak (eller min katt är här med men de hjälper inte så mkt) och kollar på skräck insåg nyss att alla i detta huset sover och min pojkvän kommer inte förens om 2 och en halv timme om han ens kommer hur ska detta gå?


Lady Gaga

Lady Gaga har ju nu på det senaste varit väldigt populär och jag har börjat gilla hennes musik så därför när jag inte hade något annat att göra så bestämde jag mig för att ta reda på olika saker om just henne och för er som också gillar henne ska jag dela med mig av endel jag läste om henne!


Jag personligen tycker att hon verkar va en otrolig tjej som sticker ut från artistmängden med hennes otroligt coola outfits.

Lady Gaga är 24 år gammal i Mars iår och föddes i storstaden New york (där hon fortfarande bor kvar).

Hon är både en sångare och låtskrivare som har skrivit låtar till bland annat Pussycat dolls, Akon och Britney spears. Hon släppte sina två debut album 2008 Just dance (April) The fame (oktober). Hon var med i TV-programmet Sommar krysset 2008, då fortfarande relativt okänd. Ett år senare, 2 augusti 2009, uppträdde hon på Gröna lund scen i Stockholm och på Storsjöyran i Östersund med sin turné The Fame Ball Tour och lockade en rekordpublik på över 22.000 personer på Gröna Lund och över 26.000 personer på Storsjöyran som satte publikrekord på festivalen.

Det visste ni inte om henne.

* Lady Gagas riktiga namn är Joanne Stefani Germanotta

Det sägs att musikproducenten Rob Fusari har enligt uppgift stämt Lady Gaga på $30 miljoner då han hävdar att han varit med och skrivit fyra av hennes hitsinglar! Han hävdar att det var han som upptäckte Gaga och att han till och med var den som kom på hennes artistnamn! Det intressanta är dock att Fusari och Gaga dejtade en gång i tiden men förhållandet tog slut när Lady Gaga skrev på sitt första stora skivkontrakt och slutade ta emot hans samtal.






Deppig dag

Har haft en sån dag så jag verkligen inte känner för att göra någonting. Kunde ha hängt med min pojkvän till några stycker och festat men känner inte för det heller allt jag känner för att göra är att krypa ner under mitt täcke och kanske hålla på med bloggen kolla på greys anatomy eller någon film. Vill verkligen inte gå utanför mitt rum! Kände knappt för att åka in till stan idag. Kanske är bra har tid till att svara på alla kommentarer:).

Hämtade ut ett paket från hm idag med min kamera fungerar dock inte som den ska så kan inte ta kort ska kolla om jag kan fixa de. men det var allafall 2 par skor ett läppstift ( fattar inte varför jag köpte det gillar inte ens läppstift men det är en ganska naturlig färg så får la se om jag kommer använda de), ett par brillor och en ögonskugga. Nej nu ska jag fixa min kamera och försöka fixa den så jag kanske kan börja lägga upp lite av mina egna kort inte bara låna systers iphone.

Men uppdaterar senare förmodligen :)


its complicated


Åhh Hur bra som helst älskar meryl streep och dom andra skådespelarna. Måste säga att denna filmen verkligen är sevärd!


Stan

Nu ska jag in till stan vet inte vad jag ska göra där det märker jag så kommer uppdatera senare Hoppas ni får en härlig dag!



Det visste du inte om...




1. Dom är inte enäggstvillingar även om man kan tro det
2. Ashley är två minuter äldre än Mary- Kate.
3. Missade sin studentbal för att vara med i Saturday night live.
4. I 16 års present fick de matchande range Rovers




städat

Nu har jag och min pojkvän städat klart hela mitt rum känns så skönt att få sova i ett riktigt rent rum inatt haha. HAr hunnit duscha med så nu sitter jag med ansiktmask som snart ska tvättas bort till och med min pojkvän har ansiktsmask han ville testa ;). Vi ska faktiskt bara ta det lugnt ikväll och kolla på någon film eller greys anatomy ska försöka somna tidigt eftersom jag ska till stan med min syster och farbror imon vet inte vad vi ska göra riktigt men det blir nog kul. Blir inga fler inlägg tror jag inte idag får se annars hörs vi imorgon. Puss godnatt:)


I Love you man


har kollat på den flera gånger lika rolig varje gång kommer aldrig få nog av denna film!


Våfflor

Hur många av er ska eller har ätit våfflor idag?:) Själv åt jag våfflor till frukost som jag och min pojkvän gjorde själva och det var sjukt gott men kanske är för jag bara äter våfflor en gång per år!

Det är också peters födelsedag idag (grattis)


hoppar av

Heigl lämnar "Grey's anatomy". Foto: Scanpix
Nu är det officiellt - Katherine Heigl hoppar av "Grey's anatomy". -Jag har fått nog, säger skådespelerskan till Entertainment Weekly. Katherine Heigl lämnar serien för att kunna vara med mer med familjen, skriver People.

- Jag har fått nog. Det är ledsamt men det är vad jag vill, säger skådespelerskan till Entertainment Weekly.

Katherine Heigl väljer att lämna serien för att kunna vara mer med sin familj. I september 2009 adopterade hon och hennes man Josh Kelley en flicka från Sydkorea och Heigl tog ett tre månaders avbrott från serien, skriver People.

Spekulationer kring att skådespelaren skulle hoppa av serien efter pausen växte då hon aldrig kom tillbaka efter det.

Katherine Heigl spelade läkare i "Grey's anatomy", som hade seriestart 2005.

Nej jag vill verkligen inte att hon hoppar av hon är den roligaste i serien vad tycker ni?


godmorgon torsdag

vaknade faktiskt nu hemskt vad länge jag sov idag beror nog på de dåliga sovandet hos mamma. Ska gå ner och äta något sen blir det städning och greys anatomy!:)

Godnatt

Ska inte lägga mig en men eftersom jag ska umgås med min pojkvän nu så kommer det nog inte bli någon mer uppdatering :). Men hörs imon !


Får bli en bild på mig och världens sötaste bebis!


Det visste du inte om...





1. Var nära vän med  den senare mördade rapparen Tupac Shakur.
2. Han är stort fan av Pitsburgh Steelers.
3. Har jobbat mycket med Pharell Williams.
4. Är ett hängivet Metallica-fan.
5. Snoop dogg och Cameron Diaz gick i high school tillsammans.


Did you hear about the Morgans


Jag är kär i denna filmen måste jag säga man blev så lycklig av att kolla på den! Jag tycker alla borde se denna film.

Kolla även in denna blogg för mer om filmer


Godmorgon

Gud va jag har sovit bra med mina öronproppar eller bra och bra. Bra för att sova på soffan:) Har nyligen gosat med min lilla bebis bror men nu ska jag in och bada och kolla på andra avenyn så hörs senare:)!


Godnatt

Eller ska allafall försöka sova nu har fått öronproppar av mamma som jag aldrig använt förut hoppas jag fattar hur man gör eller kan man göra fel?! Haha jaja Godnatt alla sötnosar uppdaterar så fort jag vaknar :)


En natt till

Jag älskar min lillebror men han är jätte skrikig vilket har gjort att jag är helt slut i hela kroppen tur att han är så söt så man inte kan bli sur på den lilla filuren. Men nu är han tyst äntligen får se hur länge de varar. Ska kolla på någon film tror jag nu blir nog fler uppdateringar.

Någon som har några tips om vad jag kan blogga om?:)


Det visste du inte om...









1. Hon säg ha iQ på 140.
2. Fördömd av Puertoricanska representanthuset efter att ha dragit en Puertoricansk flagga mellan benen på en konsert i oktober 1993.
3. I september 2000 uppskattade tidningen Rolling stone att Madonna var god för 650 miljoner dollar. Sedan dess har hon släppt albumet Music (som sålde i 12 miljoner ex), haft en 47-dagars slutsåld världsturné, avslutat en film och släppt ett ”greatest hits”-album.
4. Madonna fanns med på förslagslistan över tänkbara skådespelare tilll filmen Casion (1995). Rollen gick tillslut till Sharon Stone.
5. Madonnas mor var italiensk och hennes far var fransk-kanadensisk.
6. I ett mindre känt inslag av Late Show with David Letterman (1993) använder Madonna ordet ”Fuck” inte mindre än 13 gånger.


Min älskling

Min älskling skrev detta till mig här om dan på min dator visst e han söt :)


The Blinde side


En helt underbar film och att den är verklighetsbasderad gör den ännu bättre. Det är en film som man både vill skratta och gråta till samtidigt tycker lungt det är en av dom bästa filmerna jag sätt så ett tips kolla på den!



(läs också denna blogg för fler tips?


Trött.

Har kanppt sovit någonting inatt fick sova på soffan eftersom stackars mathias jobbar och min lillebror inte somnade förens 2 inatt och sen har jag helt enkelt inte kunnat sova. Så vid 5 i morse så kom mamma med min lillebror och la honom på mig han va så söt då och skrattade vet inte om han skrattade åt mig för jag såg så hemsk ut haha eller om den va något annat men sen började han gnälla så försökte först somna lite fort i mammas och mathias säng men det gick inte så gick ut i soffan igen och somnade i kanske 2 timmar har nog max sovit 3 timmar inatt men får ta de lugnt idag. Nu ska jag kolla på alvin och sänget 2 :). PUSSAR


Det visste du inte om...





1.  var förlovad med Keifer Suterland ett kort tag.

2.Har dejtat Mathew Perry ( han från serien vänner)
Matthew Perry and Julia Roberts Photograph
3. Har även bott med Liam Neeson.
4
. Tackade nej till Sharon Stones roll i Basic Instinct.
5. Slog ut Sandra Bullock för rollen som Maggie Carpenter i filmen Runaway Bride
6. Är väldigt nära vän med Susan Surandon


Shutter Island



Jag hade verkligen hoppats på att filmen skulle va mycket bättre en vad den va. I början på filmen så fattade jag ingenting och den var hur tråkig som helst men sen efter kanske en halvtimme så började den bli lite spännde och så fastnade jag för den en stund och sen blev den dålig igen så det är ingen film som enligt mig är bra trotts att Leonardo är en grym skådis.



måndag

Skulle åka till mamma tidigare idag men ingen väckte mig så blev att jag sov fram till klockan ett det var dock väldigt skönt. Men jag hinner tyvärr inte blogga nu bussen går om en timme och jag ska sminka mig och så innan men jag uppdatera så fort jag kommer hem till mamma men blir nog inte så mkt uppdatering idag ändå för ska gosa med min söta lillebror som jag har saknat sjukt mycket!:). Men innan ja kommer dit ska ja stanna till i någon affär och köpa något till honom visar vad det blev senare:)


Valentines day



Så otroligt rolig film på alla sätt men många grymma skådespelare det var verkligen en sån film som man blir glad av trotts att det var så många hopp från skådis till skådis i filmenså är den verkligen se värd!


det visste du inte om...




1. Hon är blev framröstad som världens sexigaste kvinna i svenska cafe och aftonbladet.
2. Samlar på knivar                
3. Hon gjorde egna stunttricks i Tomb Raider.
4. Har vunnit två oscars och tre golden globes
5. Är ambassadör i Fn:s flyktingsorgan.
6. lyssnar på artister som Masonna, Elvis Presley, Frank sinatra och The clatsh.


Ikea

Fick detta av min farbror igår:)



* 3 kuddar plus kuddfodral till dom
* doftljug
* plus förvarings låda som jag ska ha under sängen.

godmorning!

Vaknade precis nyss men är fortfarande skit trött men känner att klockan 11 trotts alt är ganska länge för mig nu för tiden. Brukar vanligt vis gå upp mycket tidigare men det kanske beror på dom jobbiga barnen igår haha! Nu ska jag faktiskt kolla på Valentines day för orkar verkligen inte gå upp från sängen och när jag piggnar till så ska jag sätta i gång att städa mitt rum behövs verkligen just nu. Kommer också visa vad jag fick igår från ikea i ett inlägg så vi hörs om en stund.


Percy Jackson and the olympians the lightning thief


Denna filmen sa många med var en dålig film och jag kan hålla med till en viss del men till en viss del inte tyckte den va små rolig och han som spelar percy är grymt söt men sen tycker jag inte skådespeleriet var så bra visst Pierce Brosnan är med och Uma Thurman är båda grymt bra skådespelare annars men trodde verkligen denna filmen skulle va bättre!

Kolla även in denna bloggen för filmtips


hemma nu

Är hemma nu men hinner inte uppdatera måste skynda mig till Victor men kommer försöka uppdatera så mkt som möjligt idag och bland annat visa va jag har köpt så hörs sen Puss på er alla söta :)!


Godmorgon

ska strax dra iväg med min syster och farbror för att shoppa på ikea och äta på resturang kommer uppdatera så fort jag kommer hem :)


Alice i underlandet


Jag hade inga höga förväntningar av denna filmen pga att dom flesta jag känner som har sätt den har sagt att den är dålig. Tycker nu att dom som sa att den är dålig inte kan ha nåt sinne för filmer för den va grymt bra. Man kanske måste gilla just såna "typer" av filmer fast dock så brukar jag inte va så himla förtjust i såna här men kan inte säga att jag ångrar att jag såg den så ni alla borde verkligen se den jag kan ju inte lova att ni alla kommer tycka om den men ni får ge den en chans lyssna inte på dom som säger att den är dålig!


( ni kan också läsa om filmer från min kompis blogg här den ärdock ganska ny men han kommer lägga upp filmrecensioner (stavning) varje dag så om ni vill ha tips på filmer så ska ni läsa den !)


Fredag

Kommer bli en lugn helg för mig eller har haft ganska lugna helger den sensate tiden men de är bara skönt känner inte för att festa speciellt mycket längre så idag blir det bara att sitta hemma med victor och kolla film eller nåt eftersom min pojkvän åkte hem vilket inte va planerat men,men. Sen ska Victor sova hos mig så slipper sova ensam allafall. Imon blir det att hjälpa till på fritisgården och ha koll på 9 åringar Victors lillasyster ska ha kalas och ställde upp har ändå inget bättre för mig men innan de ska jag som nästan varje lördag äta på resturang och shoppa lite med min syster och farbror

Nu ska jag kolla på Alice i underlandet får se om den är något att kolla på vissa säger ju att den är jätte dålig och vissa säger att den är bra men kan skriva lite om vad jag tycker om den filmen senare :).

PUSSPUSS


HAha sån onödig bild men haha:P


Det visste du inte om...





1. Kate Moss har varit förlovade med johnny Depp.
2. Fanns med i första nummret av Rysska Vouge.
3. Trotts att Kate Moss gjort sig känd som en av världens stora toppmodeller fanns hon inte med i den första vågen av supermodeller från 80-talet. De ursprungliga fem supermodellerna var Claudia Schiffer, Cristy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campell och Linda Evangelista.
4. Kate är talesman för franska Celine.
5. Hon är vegan.
6. Bland kates bästa vänner hittar man skådespelerskan och designern Sadie Frost, modellen Frankie Rayder och designern Stella McCartney.
7. Hon har släppt en bok med titlen The kate Moss story.
8.
Ett nakenpoträtt på kate såldes för 7.2 miljoner dollar av Christie´s i London (februari 2005)
9. Utmanades till världens största supermodell av modeindustrin och andra toppmodeller i channel 5´s jakt på världens största supermodell.





Tisdag

Usch har verkligen inte orkat göra något idag vaknade och har kollat på greys anatomy hela dagen men tillslut fick jag sånt ryck att jag va tvungen att röra på mig så cyklade motionscykeln en stund och de va så sjukt underbart!

Igår var jag knappt hemma något eller jo de va ja ju men mamma och min bror kom hit rätt tidigt och då gick vi ner till konsum och köpte frallor m.m. sen gick vi hem och jag och Emelie gosade med våran lille bror han e så sjukt söt. Sen gick vi upp till Madde (mammas kompis) och hälsade på för hon hade inte sett bäbisen än och hon tyckte de va den sötaste bebisen som  finns och de e han verkligen! Sen körfde mamma mig till nicklas och victor så va med dom och sen med Bea en stund sen kom min pojkvän hem till mig på kvällen såblev att kolla på greys anatomy med honom. känner att jag inte vet riktigt va ja skriver haha så är nog bäst jag fortsätter skriva i morgon ska svara på massor med kommerntarer med lovar!

HAde gott puss


Lilla tjockisen e han men han är så söt !


städat

Är helt slut nu har tagit bort varenda litet dammkorn från mitt rum haha nästan allafall och städat utan upperhåll så är sjukt trött nu måste bara skrubba golvet med men har ingen aning om vad skur grejen är någon stans så för vänta tills pappa kommer hem men han ska nog komma snart. Har också tvättat idag så snart ska jag ta en varm dusch och göra hårinpackning och ansiktsmask och måla mina naglar men får se om jag uppdaterar senare :).

PUSS


Melodifestivalen

Hade sån hemsk natt haha eller jag har inte sovit något knappt alls på grund av min pojkvän! Han var ute och drack igår och lovade att inte ringa och väcka mig mitt i natten men tydligen så förstog han inte när han druckit så han ringde mig 3 inatt och väckte mig var ju tvungen att komma ner och öppna eftersom att han var vid mig. Sen när jag skulle sova så snarkade han rätt i mitt öra hela natten klockan halv 9 gav jag upp och gick in till min syster och frågade om jag fick sova hos henne och de fick jag haha tur att jag har en så snäll syster. Jag älskar min pojkvän även fast han inte lyssnar ibland! HAHA. Fick dock inte sova så länge hos min syster för min farbror kom till oss klockan 11 och då var det bara att gå upp och börja fixa mig sen åkte jag han och min syster till en grekisk resturang och käkade de va länge sen vi åt där det är så god mat där.

Efter det åkte vi runt lite i jönköping och sen till ica maxi och handlade massor med saker naturgodis och melon bland annat och ett fint nagelack en härlig vårfärg som jag ska prova idag eller imon. Sen när vi kom hem tog jag och Emelie en långpromenad vilket va grymt härligt sen när vi kom hem gjorde vi te och jag åt min melon. Just nu ligger och min pojkvän i min säng och kollar på melodifestivalen.

Vem tycker ni ska vinna? själv tycker jag Darin eller Ola. Darin sjunger grymt fint och Olas låt blir man så lycklig av :).


Hemma

Blev en jätte mysig kväll med mormor och syster :)! Fast det blev dock ingen bio tycker inte det finns några bra filmer här i jönköping ute och dom jag ville se har min syster redan sätt så det fick bli att vi hyrde film istället men det va lika mysigt det. fast innan det åt vi på en italiensk resturang och det var verkligen sjukt god mat där mycket godare än vad jag trodde dock var det sån där afterwork så det va mest äldre som åt men va gör de !. Vi hyrde tre filmer hes just not that in to you(stavning?) LA gigolo och my one and only. Vi han bara se på den första filmen som jag redan sätt då men den är faktiskt rolig så det gjorde inte mig så mkt vi pratade mest ändå under hela filmen. Tråkigt att man inte träffar mormor så mycket men de är så roligt när man träffar henne hon är så rolig:). haha. Vi får ta bio nästa gång då vill jag se dear john om den kommer komma ut i jönköping ?


Någon som vet när isåfall?

Nu ska jag nog försöka sova känner mig grymt trött annars får sätta på greys anatomy. Men vi hörs imorgon:)
Sov gott !:)

Kan inte sova

JAg kan verkligen inte sova sitter i min säng och har absolut ingenting att göra har ingen ork till att kolla på film eller något sådant men jag har ork till att blogga haha så blir att jag gör de. Förlåt detta kommer bli ett grymt vimsigt inlägg känner jag men de får ni leva med tvingar ju inte er att läsa det;).

Vet ni jag har blivit extremt kär i skådespelaren Gerald Butler, eller asså inte kär som i att jag skulle vilja ha honom här och nu (HAHA) utan kär i hur grym han är på att spela i dom filmer jag har sett med honom. Jag menar har ni sett law abiding citizen jag tror nog det är den bästa filmen jag någonsin har sätt jag tror (eller hoppas) att det är många av er som tycker som jag eller ni som har sätt den och ni som inte har de har verkligen missat en grymt bra film. Visst den är hemsk och sorglig men man förstår sig verkligen på honom och han måste ju vara världens smartaste!

Sen har vi ju the Ugly truth? Hur grym film som helst enligt mitt tycke där han spelar mot Katherine Heigl båda två grymt duktiga skådisar. Nu kan jag verkligen inte vänta med att se The bounty Hunter där han då spelar mot Jennifer Aniston!

Gerald Butler
har vi ju sätt i filmer som P.S i love you med då han spelar den döda mannen till Hilary Swank. En film som är grymt fin och som många fäller tårar till har sätt den minst 5 gånger och kommer kolla på den mer gånger än så! Han är också med i Nims Island Abigail Breslin och Jodie Foster. Och filmen 300 som är en grymt bra film. Finns massor med fler filmer med honom som jag kommer kolla på för här har vi en skådespelare som inte har gjort en ända dålig film!


Sen är han grymt het också! Ingen som håller med mig:).!


Morfar<3

Idag är det min farbrors födelsedag (grattis) men det är också 4 år sen morfar dog idag känns fortfarande så himla konstigt, känns fortfarande overkligt och det har gått 4 år! Saknar honom något otroligt mycket bättre människa fick man leta efter.<3

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt börjar känna mig hängig hoppas verkligen jag kan bli bättre tills imon då jag och Emelie ska träffa mormor ´gå på bio och ut och äta och så. Men nu orkar jag verkligen inte blogga mer måste stänga av datorn och vila lite blir nog att kolla på greys anatomy tills jag somnar men uppdaterar imorgon:).!

Om jag orkar senare så ska jag svara på kommentarer och kanske kolla på bella&tyrashow som har premiär i kväll klockan 21.00 någon som ska kolla på de? (http://bellatyrashow.se)


Godmorgon

Va gör alla söta?:). Själv vaknade jag nyss och har gått ner till vardagsrummet ska snart kolla på andra avenyn på webben!. Igår åkte jag och Emelie till stan så vi va där till klockan 10.00 då det öppnar gick där i ca 2timmar hittade lite grejer men ska ändå hålla i mina pengar hittade ett par skor lite högre va dom men sjukt snygga och är jätte nöjd med att jag köpte dom så nöjd så om ja inte hade köpt dom skulle ja inte kunna sova på flera nätter HAHA!. Köpte 2 tröjor och ett par leggins och en plånbok med tar nog kort och visar allt sen om jag orkar:P Efter tog vi bussen hem till mamma och myse med våran lillebror :). Nu ska jag äta min frukost jag har plockat fram innan min katt gör de HAHA!

BYE


Ny dator

Hej:).

Fick en extrem överraskning av min farbror i morse med tanke på att han bara sa att han skulle komma med en liten överraskning. Men när jag kom ner till köket i morse så stog det en ny dator där. En nyare model av den jag redan har blev självklart superglad nu kan ja ha denna datorn och blogga med och den andra att ha filmer på och så:). Vi åkte allafall till stan när vi hade gjort i årdning oss. Gick lite och köpte lite småsaker som jag behövde och sen käkade vi på chili thai som förövrigt är sjukt gott! Imon ska jag och Emelie ta en tidig buss till stan och shoppa lite till innan vi tar bussen till mamma och mathias och simon och hälsar på dom gud va ja saknar min lilla pluttiga bror han e så sööööt!:D. Nu ska min syster färga mitt hår innan ja ska in och duscha och sen blir det nog greys anatomy tills jag blir trött och somnar så blir nog inga mer inlägg nu men hör kanske av mig imon innan jag åker till stan. PUSS


Ingen bra bild men köpte en skit bra mascara (tycker jag) sen en nagelfil och ögonskuggsborstar (haha) och sen Bobbys hårspray som jag har velat testa så länge! ( ska till och med ta tid till att locka mitt hår imon bara för att jag vill se hur bra de funkar ;)


Massa godis

Eftersom min pojkvän åkte iväg och skulle va med sina kompisar så ställde victor upp på att komma hm till mig så jag slipper va själv eftersom pappa och anette är och dansar någon stans. Han sitter och spelar och ja har kollat runt och läst bloggar tänkte svara på alla kommentarer jag har fått som jag inte har hunnit med förlåt för de. ne de e väl bäst jag börjar nu :).

SAKNAR MINA SYSKON SÅ MKT!


Får träffa min syster imon allafall:)


Lördag

Hejsan bloggen. Sitter i köket och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan fixa någon mat. Sen ska jag tvätta hela dagen för imorgon åker vi till stockholm och hämtar min syster då måste jag ha rena kläder. Kom hem igår från mamma som jag har varit hos i flera dagar.




Min söta lillebror :)

Nervös för i morgon

HAr mått skit dåligt så har inte orkat blogga men nu så kan ja skriva lite. Är hos mamma och Mathias och min lillebror har blivit mkt gos med honom nu han är så sööt:). Ska skriva vad som hänt nu den senaste tiden när jag har mer ork till de tänkte kolla på andra avenyn nu om ja orkar Men ni får ha de så bra så länge :)

RSS 2.0