LA gigolo

Man ser dem överallt i Hollywood, de snygga unga killarna med bruntonade muskulösa kroppar, läckra och sexiga. Helt bekymmerslöst hänger de runt inneklubbar och pooler, där de vackra och rika kvinnorna rör sig. Kvinnor som är beredda att släppa in en toy-boy i sina hem för lite het sex och med hopp om lite äkta kärlek. Killen i sin tur får sitt uppehälle fixat ett tag framåt. En win-win situationför bägge parter.

Nicki är just en sådan kille. Han berättar mer än gärna om sin värld och delar med sig av sina raggningsknep. När han träffar den vackra och framgångsrika Samantha blirhans liv snart mer komplicerat än han planerat. Att han samtidigt blir kär i en ung tjej utan pengar gör inte livet enklare precis.


Fredag!

Jag har verklgen ingen insperation att blogga idag men känner ändå att jag måst! Jag har faktikt ingen aning om va ja ska göra idag dock känner jag inte för att göra nåt specialt just nu men får väl se vad som händer. Såg att min lillebor var väldigt populär kanske är för han är världens sötaste;)

Jag har allafall sökt massa olika jobb idag får hoppas på att jagfår nåt av de allafall och sen har ja och min pojkvän sökt en lägenhet också som vi med hoppas på att få en etta men det räcker för oss till att börja med. Men får inte ha för stora förhoppningar det är verkligen inte lätt nåt av de!. De bästa är ju att vi har ju redan möbler skulle bara behöva ett litet köksbord och en soffa men de tar vi då.


Va ska ni göra idag?


lillebror!








Världens finaste lillebror så stolt syster är jag kommer skydda han med hela mitt liv!! Stolt över båda mina syskon kunde inte få bättre!!!


2 frågor!

Från läsare: Är de du i headern?

svar: Nej de är tyvär inte jag haha! Det är faktiskt Mary-Kate Olsen. Så nu har ja svarat på frågan här brukar få den frågan ganska ofta och även om de inte hade varit fel så är de inte jag så nu vet ni!:D

Och så har ja en fråga till er med

VAD TYCKER NI OM MIN BLOGG? FINNS DET NÅGOT SOM JAG SKULLE KUNNA GÖRA BÄTTRE!?
spelar ingen roll om du är ny eller gammal läsare vore kul om ni kunde svara!:D

Jag har varit iväg på bebiskläd sak med min mamma och min lillebror anledningen är att jag bara måste få mysa med min lillebroder som är världens sötaste och då hängde ja gärna med :)  Nu ska ja mysa med min andra goseplutt min pojkvän!!!! därför ja inte har uppdaterat!:)

Pösspöss




Tooth fairy


När Derek gör en unge ledsen blir han dömd till två veckor som tandfe, med vingar, magi och trollstav.

jag tycker: Filmen är både extremt rolig och söt:)


Godmorgon Torsdag!


Godmorgon sötnosar! Vaknade ganska nyss av att mamma ringde så nu väntar ja på att hon ska komma hit och lämna mitt kontant kort till min mobil som jag glömde hos henne får se om hon hinner stanna en stund eller om hon måste åka direkt. Nej nu ska ja gå ner och se om ja hittar något att äta så hörs senare!:)


Chloe




En framgångsrik läkare tror att hennes man är otrogen. För att få bevis hyr hon in en eskortflicka som ska förföra honom, sätta hans trohet på prov och därefter rapportera resultatet. Någonstans på vägen går dock allt snett och läkarens hela familj hamnar i fara.


50 first date


Handling: När marinbiologen Henry Roth möter den unga kvinnan Lucy Whitmore på ett café är han övertygad om att han funnit den stora kärleken. Således stämmer han träff med Lucy vid samma tidpunkt på samma plats nästa dag. När han dyker upp för att möta henne visar det sig dock att Lucy inte har något som helst minne av honom och deras pratstund dagen innan. Lucy har nämligen blivit skadad i en bilolycka och förlorat närminnet så om Henry vill ha Lucy måste han få henne att förälska sig i honom på nytt varje dag!


det visste du inte om...

Brad Pitt


1.Brad Pitt och exfrun Jennifer Aniston spenderade en miljon dollar på sitt bröllop (2000). De träffades på en blind date som arrangerades av deras agenter.
2. Brad Fanns på listan över tänkbara huvudskådespelare till filmsuccén Matrix.
3. Är adoptivfader till Angelina Jolies barn Maddox och Zahara.
4. Hans första jobb var att dansa runt i en kycklingkostym på en kycklingrestaurang.
5. Brad Pitt har besöksförbud i Kina efter sin roll i filmen Sju år I Tibet (1997).
6. Utnämnd till världens sexigaste man av People Magazine efter sin roll i filmen Höstlegender (1994).
7. Omnämns i Shania Twains hitlåt That Don't Impress Me Much.
8. Brad Pitt fick en förslitningsskada på sin akillessena under inspelningen av Troja där han ironiskt nog spelade den grekiske krigaren Akilles. Skadan ledde till att produktionen av Oceans Twelve fick skjutas upp.


Onsdag

Är hemma hos pappa nu tänkte jag ska ner och käka snart sen ska ja bara kolla på film hela dagen och bara ta de lugnt kommer lägga ut ett eller flera film tips idag med för er som vill sen lite senare ska ja svara på kommentarer. Men vi hörs om en stund.

Pussar


Min lilla bebis bror som ja gosade med igår dock är han mycket större än va han va här nu!

...

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men har varit med min mamma och min lillebror nu hela dagen och träffar inte dom så mkt som jag skulle vilja. Mår inte heller så bra på grund av lite saker som jag inte kommer ta upp här i bloggen tur att jag har världens bästa pojkvän som ställer upp för mig. Kommer allafall börja blogga som vanligt igen imorgon eller idag blir de ju.

Godnatt!

Veckans blogg vinnare!

HÄR KOMMER NI TILL HENNES BLOGG!!

Namn: Felicia Aulén
Ålder: 16 år snart gågna- några pannkakor högre i sommar devillsäga!
Bor: Eskilstuna, en liten söt stad som jag ändå trivs i!
Bloggnamn: Feea - Just Who I Am

(helst inga för korta svar på frågorna här under)

Varför började du blogga?
- oh inspirationen kommer nog ifrån att jag har väldigt många tankar och ofta genom min uppväxt fått hört " felicia, du tänker för långt.." så då blev det liksom att jag vill påminna andra om vad som faktiskt kan ha kopplingar till varandra (= och att se att folk faktiskt roas av ens vardagliga tankar gör att man vill fortsätta, jag får en kick.. jag är från en väldigt crazy familj så det är inte så konstigt att jag blivit som jag blivit. Så varenda liten grej man funderat på ett tag dyker upp här i bloggen (:  plus att jag har ett väldigt fint stöd hemifrån som får en att vilja fortsätta (: och att jag ser all uppskattning. Som att vinna denna tävling. Det var som att vinna en morot till att fortsätta ^^

Hur länge har du bloggat?
- jag startade min första blogg i maj förra året, vilket med andra ord kan kallas 2009. eller det är siffor kom jag på. Lite beroende på hur du vill utala det , för när allt ändå kommer till kritan är det ju årtalen i ORD man säger det (: Men för att ge alla ett mer konkret svar över hur länge så de slipper göra en djupare uträkning så ska jag säga 11 månader och ca 25 dagar. Men denna nu akutella blogg som jag driver under alias : Feea är skapad: 27 mars 2010. Vilket ger oss en snarare sammanställning att det är 1 månads firande för den imorgon.

Vad skulle du säga att din blogg handlar om?
har lite humorblandade ämnen som :
* GLASS koppling till människor. kille- isglass – sugs | tjej- mjukglass- slickas!
* polisen goes kinky
* kissa digitalt
* föresäljnings knep om gul snö!
* Bananen e iinte styyyv!
* vart ligger landet där man böjer bananerna?
* Robot som kan och vill
* polisen is kinky .. tjuv och polis!
~~skrivet i underhållningssyfte~~
- vill inte påverka er, utan mitt tips är att ni tar en titt och bedömer utifrån det!

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej jag tjänar inte pengar på min blogg. Och tycker inte det är huvudingridiesen till det hela med att driva en blogg. Jag kanske inte får betalning i kontanter, men jag betalas av allas fina ord och respons för sånt som jag med egna tankar faktiskt kan åstadkomma. Att få bekräftelsen att någon faktiskt tycker om det, eller någorlunda underhålls av det är så mycket bättre. Det kan låta som jag säger detta för att smöra eller att det låter som en klichee men jag menar det! tack emot allt till mitt hjärta, och mina läsare vilket jag vill kalla vänner för jag delar något med er, betyder så mycket mer än några sedlar och mynt.

Varför ska man läsa din blogg?
Vill inte bli en bloggerska som blir omtyckt/hatad/hatkärlek för att jag pumpar brösten och fyller mina läppar. Så som majoriteten av de populäraste bloggarna är, hälften kan väl inte kremeras längre.
Nej, ser inte ner på folk . Vill bara komma på något orginellt! (: som roar folk! det är mitt motto att sprida glädje bland andra, det förgyller mina dagar! så jag är en vanlig tjej som lever ut tankarna , vrider och vänder på dom och vill att andra hjälper mig att få synvinklar på dom.
Mitt syfte och min mening med bloggen är att få fram de tankar jag har som andra kanske missar att fundera över i dagens stressade samhälle ur ett underhållande perspektiv :) önskan är att nu ut i folks hjärtan och någon ska få uppsyn för det jag gör. För jag finns för att berätta om mina tankar och även lyssna på andra! att vi filurer inspirerar tankarna av varandra. Du kan få en upplevelse om allt mellan himmel och jord på bloggen och hoppas ni tar er av det äventyret!

Hur många timmar lägger du på bloggen om dagen?

Eftersom jag håller mig till ett inlägg om dagen, så blir det dom minuterna jag slipar på mitt inlägg jag också spenderar på min blogg. Klart dagarna ser annorlunda ut om jag redigerar bloggdesignen eller för vidare något annat inom site:n. Även den tid jag granskar statistiken, annars tar jag mig mest tid för att nå mina läsare och spenderar då tid för att läsa vad andra har skrivit ner för dyrbart i sina bloggar och vill dela med sig av.

Vilka bloggar läser du dagligen?
Bloggar måste stå ut för att få mig att läsa den dagligen . Just nu är jag väldigt splittrad till vilka bloggar jag håller mig till. men som jag har sagt tidigare och de bloggarna jag har som topp 6 finns under min meny i headern under rubriken "Läsvärda bloggar". Där finner ni de bloggarna jag följer just nu. Men håller absolut ögonen för nya spännande möjligheter. Läser för tillfället väldigt MÅNGA olika per dag!

Hur känns det att vinna?
Är det nu jag ska komma med ett långt tack tal , och tårarna rinna längs mina spröda kinder. Oj, ska verkligen försöka att förträffliga er med några fina rader om vad jag har för emotions just nu. Bara för att det inte ska låta alldeles för vardagligt, men måste ju säga vad jag känner så säger såhär: även om ni tycker att ni känner igen det, eller har hört liknanade förr :
- jag tog det väldigt som en chock, jag är otroligt glad fortfarande och vet inte riktigt vad jag ska säga för att det ska låta tillräckligt bra. För just nu är kroppen bara fylld av en känsla av lycka och belåtelse. Jag känner mig stolt, överförträffligad och detta gjorde verkligen min dag. Tänk er själva när det som verkligen gör er lyckliga , träffar en i djupet! och den känslan sprudlar ut och strålar i hela kroppen . Så du blir allldeles var och glad! så känner jag nu. Förstummad med ett leende på läpparna.

Vad tycker du om min blogg?;)
-
ska jag vara helt ärlig, har jag inte följt den jättemycket eftersom jag är ny i hela bloggvärlden med att nå ut till andra bloggare. Men det intrycket jag har fått är att den är väldigt innehållsrik. Närmare fememinal! Design mässigt så tycker jag den är uppmärksamhetsfångande! (om det nu finns ett ord som formas med de bokstäverna). Ska verkligen börja följa den nu , som ett tack för allt ! :)

Röstningen avslutad!

Blev lite senare än 21.00 Men hoppas de inte gör så mycket håller på att räkna rösterna:D Och du som vinner får hålla koll i din mejl för du kommer få ett mejl av mig snart!



Skulle bara säga

Att jag mår inte bra alls har extrem huvudvärk därför jag inet har bloggat så mycket idag men jag tänke allafall lägga upp ett filmtips nu och sen om en timme så sk aja ränka rösterna och se vem som är veckans blogg vinnaren så lägger ja upp han/hon imorgon eller senare beror på hur snabb vinnaren är!
Jag kommer heller inte svara på så många kommentarer idag utan tar dom jag inte tar idag i morgon!


Filmtips: Motherhood



På Manhattan förbereder en tvåbarnsmor för sin dotters sjätte födelsedagsfest och hon har ingen aning om vilka utmaningar hon kommer att stöta på för att klara av det evenemanget.

Min åsikt om filmen: Jag tycker filmen är otroligt bra när jag  såg den kände ja att jag nog ska vänta några år med att skaffa barn haha (planerat ändå). Men jag rekomenderar denna filmen verkligen!


vilken var din favorit film när du var liten?!

När jag var liten hade jag en favorit film som jag tror att det inte var så många som såg! Boulie hette den och jag kunde se den hur många gånger som helst. Ingen som vet om man kan få tag på den filmen?


Frågan till er är allafall vilken var eran favorit film som liten?:D


Blablabla

Haha så bra är ja på att komma på rubriker är vaken nu allafall vaknade av att en stor rottweiler hoppade upp till mig och min pojkvän och började slicka mig i ansiktet sen när marcus gick bort från sin plats kom hunden och la sig halvt på mig då var de ingen ide att somna om haha. Dock är de rätt hemskt att vara här just nu då den andra hunden inte mår bra alls utan bara går runt och skriker hela tiden och min pojkvän säger att det är dags att avliva den. Det är verkligen världens finaste hund men bättre det än att den har ont:(... Jaja.

Ska snart ta bussen hem till pappa och vara där får se om ja sover där eller inte beror på hur de blir med allt!. Så nu ska ja in och duscha så jag uppdaterar senare. Fortsätt rösta på bloggen ni tycker mest om!


Pussar!

Sista inlägget

Nej nu era sötnosar så ska jag umgås med min pojkvän vi ska laga makaroner och sen ska vi kolla på 2 filmer kom på att jag inte har gett filmtips på ett jävla bra tag och därför kommer de komma upp en film imon och imon kommer även veckans blogg vinnaren upp så missa inte! Och dessutom har ja haft besökts rekord idag ca 1000 läsare hoppas ni stannar för jag hoppas på att jag kommer få fler än så:)

Men ni får sova så gott! så hörs vi imorgon Pusselipuss<3


Finalisterna!


Här kommer veckansblogg finalisterna!


1.

http://electrico.blogg.se/


 




2.

http://meriitasevska.blogg.se/


3.

http://mariiiikaa.blogg.se/


4.

http://ubeauty.blogg.se/


5.

http://silveria.blogg.se/


6.

http://liindblaads.blogg.se/


7.

http://lindakaulitz.blogg.se/


8.

http://feean.blogg.se/


9.

http://hellertzz.blogg.se/


10.

http://aannika.blogg.se/


BÖRJA RÖSTA!!!!
Tävlingen avslutas imorgon klockan 21.00. Och ingen ide att fuskrösta för har sten koll och dom kommer inte att räknas med ändå!


Avslutad


Förlåt för att jag avslutar tävlingen en halvtimme tidigare än vad jag skulle! Men ni som inte har haft chansen att anmäla er denna gången kommer ha en ny chans nästa lördag :) Kommer inom en timme lägga upp dom 10 finalisterna!

Tips på bra serier?!

Nu ska ja ut med hundarna :D



Är det ingen som kan ge mig tips på bra Tv-serier har kollat på greys anatomy, desperate housewives och one tree hill men skulle vilja kolla in någon ny ge mig gärna tips vore jätte snällt!:D

HV71

Jag tror ni allafattar varför jag inte uppdaterade igår, självklart drog jag in till stan och firade HV precis som tusentals andra fick dock inga bra bilder men har några som ja ska lägga upp. Min pojkväns kompisar hämtade oss och sen drog vi och körde inne i stan tills HV kom till kinnarps arena där allt folk väntade in HV-spelarna när dom sen hade åkt förbi tog vi bilen in till utanför harrys där vi mötte en av spelarna chris Beach vet inte om de stavas så men jaja pratade med honom då de inte alls var många folk på den sidan vi stod på utan alla var osmarta och stog och trängdes på ett och samma stället. HAHA! Nej skojar. Hade allafall väldigt kul och väldigt alkoholfritt haha ! Fast det var väldigt skönt att komma hem till mitt varma täcke sen kan ja lova! Nog om vad jag gjorde.... VAd gjorde ni sötnosar igår då?:)






Min pojkvän fick även hans atograf (stavning) på sin hand haha!


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES:D:D:D:D:D:D


Vårat kära HV71 Vann smguld:D
Kan man bli lyckligare just nu!


Veckans blogg


Nu tänkte jag köra veckans blogg så anmäl er :D Väljer ut 5-10 finalister imorgon (Söndag) kväll:)


Lördag

Inte orkat sätta på datorn förens nu istället har jag och min pojkvän kollat på tv tills nu då han har gått till bussen och jag sitter och käkar frukost ska åka till han sen om inte han kan komma hit. Va ska ni göra idag?:)
Jag ska allafall kolla på hockeyn för vinner HV71 idag så tar dom smguld!

Men jag uppdaterar senare har tänkt att ta och svara på kommentarer nu så:D

Puss


Rösta på mig

om ni vill får ni jätte gärna rösta på mig nämligen en av finalisterna jag är nummer 3

http://livelovelearn.blogg.se/2010/april/rosta-pa-de-fem.html

TAck på förhand för er som röstar:D

Puss

mätt

Nu är jag mätt och glad efter att jag har tryckt i mig allt möjligt. Skulle bara säga att det inte kommer bli så många mer inlägg idag känner inte riktigt för att blogga men ja får se annars hörs vi imon! Puss sötnosar


Färdig!!


Kladdkaka med frukt på :)


och lite småkakor:)


Bakar

Håller på att bakar nu tills farmor och min farbror kommer hit lite senare då vi ska fira pappa min pojkvän ska komma med så de ska bli mysigt:) men lägger in bilder på mina fina bakverk när jag är klar haha!

Och för er som vill se en jätte söt unge så ska ni gå in på http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=29210 där marcus (min pojkvän) syster tävlar om att hennes son har chansen att bli med på omslaget av en föräldertidning. Så gå in och rösta nu!!!

Hörs snart!


Godmorgon

Har precis fixat frukost som ja ska käka framför ett avsnitt av greys anatomy. Hörs senare!


Äter inte ja frukost förstörs hela min dag!!

Nattbloggning!

Känner att de nog är dags för mig att sova nu pratat med min pojkvän och svarat på en massor med kommentarer älskar att svara på kommentarer älskar så klart min pojkvän mer men jag glömde helt bort tiden.

Min dag idag (igår) var sådär vaknade ganska tidigt av att Marcus tele ringde hatar när folk ringer när man sover haha... Allafall så kunde ja inte somna om tvn sattes på la mig framför den istället sen vid 12 tiden lagade jag mat stuvade mackaroner och falukorv vilket jag har ätit ganska mycket nu på bara några dagar men jag älskar det verkligen!! Stuvade makaroner och falukorv och biff sås och potatis är mina favvorätter faktiskt!
Sen gick vi ut med hundarna älskar hundar ska skaffa mig en egen snart som ni som följer min blogg vet om!
Sen kollade vi bara tv typ tills klockan blev 17 då jag mötte upp pappa och anette på willys och handlade massor med goda frukter till min smoothie som jag har gjort konstant varje dag (dom dagarna jag sovit hos pappa) ett bra tag nu) dock fanns de inga frysta blåbär kvar på willys så fick bli lite annat gott blev otroligt god kan ja säga.

Käkade hemma gjord pizza med som pappa lagade var otroligt god pappa är ganska bra på att laga mat när han verkligen vill. Så kom peter förbi en sväng med på kaffe saknat min peter han är faktiskt min förebild min pappas bästa kompis kan man säga han är som en extra pappa för mig dock skulle ja inte klara av att bo med honom för han är ganska hård och jag är inte van vid så mycket regler. Haha känner att detta blir typ världens ointressantaste inlägg.

Och föresten min pappa fyller år idag (igår) med och hans födelsedagspresent från hans jobb var att han fick jobba istället för att åka utomlands som han skulle göra på lördag och vara borta en vecka. Dock kan dom inte hjälpa det finns inte många som är utbildade till de som pappa är (vet inte riktigt va han är) haha och en som jobbar på hans jobb fick en hjärtinfarkt hemskt och allafall för de inte finns så många som är utbildade till de som pappa är så finns de ingen som kan ta över när han åker så nu få han inte åka till mallorca som han gör varje år stackare att få reda på de på sin födelsedag men vem kan hjälpa att man får en hjärtinfarkt? fast han är rökare så ni som röker sluta med de annars får ni med hjärtinfarkter och de e inte bra!!

Haha läs inte detta inlägg bara så onödigt! Jag är halv död för är så trött så bryr er inte om detta inlägg!

Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering idag men har varit yr och haft ont i hjärtat kanske beror på att jag ska ha min mens när som helst?! Är helt inne i hockeyn nu första gången jag är så här inne i en match i början stog det 3-0 till djurgården så jag gav upp och trodde det skulle gå skit för HV71 slog över och kollade på något annat och när jag slog tillbaka till femman såg jag helt plötsligt att det stog 3-3 ringde min pojkvän och han sa att Hv gjort 3 mål under 10 minuters tid blev glad men sen gick det ner igen när djurgården gjorde ett mål till gick ner ett tag för att hälsa på min farbror och när jag kom upp igen så precis då gjorde Hv så det blev 4-4 nu är det så otroligt spännt nu ska dom snart spela i sudden (period 4) och håller verkligen tummarna för HV dom kan inte förlora i finalen iår igen!!

Och nej ja vet att många kommer fråga mig nu om jag är en hockey brud haha har fått många frågor om det men nej det kan man verkligen inte kalla mig eller kanske lite när HV är i final men annars så kollar jag inte på hockey brukar dock sitta och kolla på film på datorn samtidigt som jag har på hockeyn utan ljud på tvn bara för att se hur det går har problem med att sitta still och kolla på hockey, fotboll m.m
Men allafall kollar bara på hockey när HV är i final annars kollar jag inte alls!!

Nu är det pause på hockeyn och jag är så otroligt sugen på att kolla på greys ska nog göra och jag är tjej vi kan kolla på tvn och datorn samtidigt;)

Haha ja kommer uppdatera en gång till innan läggdags !


Uppdatering: HV71 VANNNNNNNNN!!!!!!! Dom är bäst dom kommer vinna SM GULD !



det visste du inte om...

1. 50 Cents son Marquise har smeknamnet 25 Cent.

2. Hans debutalbum Get Rich or Die Tryin är det debutalbum som sålt flest exemplar någonsin med hela 900 000 exemplar.

3. 50 Cent var tidigare boxare.

4. Dricker varken alcohol eller röker.

5. 50 Cent är uppväxt i Queens i New York.


konstigt väder?!

Godmorgon härligt att vakna till fint väder idag får se hur länge de håller i.  Tycker dock det är konstigt att det är så fint idag när det var värsta ovädret igår, man kunde knappt se ut genom fönstret så mycket snöade de!.
Undra om det ska fortsätta med såna här konstiga väder i april snart maj?! Förra året var det sjukt fint väder denna tiden jag tycker det kan åska och blixtra lite istället längtar så tills de gör det när man bara kan sitta inne med tända ljus och bara mysa och bara kolla ut! Tycker allafall vädret kan bestämma sig!

Vad tycker ni?


Sista inlägget

Sista inlägget för idag! Arg nu när Djurgården vann nu måste Hv helst vinna två irad !! Detta kommer bli mitt sista inlägg för idag för vet inte riktigt när jag ska lägga mig och vill umgås med min pojkvän med. Dessutom är jag helt slut efter promenaden med hundarna Haha. Jaja sov gott nu

Puss

Hockey


Självklart håller jag på HV71!!


Stackars


Stackars Ashley tisdale blir anklagad för att va lik Kissie tur att hon inte har en aning om de!


Haha jag är cpig!

Nu drar jag till min pojkvän kommer fortsätta blogga har min andra dator där så inga problems alls!! Hade gott så länge. PUSS

Onsdag.

Har varit vaken ett bra tag min katt väckte mig idag hon är så glad när jag sover hemma så hon ligger bredvid mig hela natten och igår glömmde jag öppna dörren till mitt rum det var tur att hon va så snäll mot mig och inte kissade eller bajsade i mitt rum. Allafall så vaknade jag av att någon åt upp mina fötter och då var det bara gå upp. Har legat och kollat på greys sen dess och hunnit med att duscha och satt på en tvätt nu ska jag sminka mig med mitt underbara smink och sen när tvätten är klar i både tvättmaskinen och tumlaren så tar jag bussen till min pojkvän!

Är det någon mer som såg att det snöat idag i jönköping? dock var det inte så mycket innan när jag kollade men hörde att det hade varit väldigt mycket snö i stockholm? Jaja!!

Om ni går ner till inlägget under så kan ni läsa intervjun med veckans blogg vinnaren!:)


Veckans blogg vinnare är...


Tryck här för att komma till hennes blogg:)

Namn: Ellen Ekheim
Ålder: 17, 18 efter sommaren
Bor: En förort till Malmö
Bloggnamn: nobodybutme.webblogg.se
 
Varför började du blogga?
Jag har alltid tyckt om att skriva och i många år lagt ner mycket tid på båda noveller, dikter och dagböcker. För några år sen började jag blogga eftersom en av min vänner uppmuntrade mig att genom en blogg sprida ut mina alster och få respons på dom. Efter ett tag övergick jag dock till klassiskt bloggande där jag berättade om min vardag. Även om jag haft mina downs i mitt bloggande skulle jag aldrig få för mig att ta bort min blogg, den har för mycket minnen i sig. Jag älskar att klicka tillbaka och läsa och minnas vad som hänt förut. 

Hur länge har du bloggat?
I denna bloggen har jag skrivit i snart 16 månader, dock skrivit i andra bloggar innan som inte är aktiva längre.

Vad skulle du säga att din blogg handlar om?
Min blogg handlar nog mycket om mig själv och mitt liv. Om mina tankar och funderingar, min vardag och det jag försöker prestera. Jag kan tipsa om saker jag själv får erfarenheter av i min vardag, saker folk berättar för mig elr annat får ta del av. Min blogg är även ganska mycket asiatisk inspererad efter som jag rest mycket i asien enda sen jag var liten. Speciellt inspererad är den av Thailand och jag skriver en del om deras underhållningsbranch, dess events och kändisskvaller, något jag inte brukar hitta i många andra svenska bloggar. Jag försöker även regeulbunder dela med mig av mitt väldigt breda urval ur min ipod, lite outfits, kommentarer på serier och filmer jag ser och visar saker jag köpt. Man kan nog helt enkelt sammanfatta det med att min blogg handlar om det som far genom mina tankar, skulle aldrig vilja blogga om något som jag inte har en relation till eller finner intressant. Att blogga ska vara kul, det är huvudsaken enligt mig.

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej det gör jag inte, aldrig tänkt på det ens.

Varför ska man läsa din blogg?
Haha det var inte så lätt att svara på den frågan. Om det jag skriver intresserar er helt enkelt. Jag är alltid ärlig i min blogg och försöker bjuda på mig själv, även om det så handlar om pinsamma händelser, torra skämt eller fula videobloggar. Jag åker runt en del i Sverige och uppdaterar från mina små äventryr. Om ett år kommer jag även börja studera utomlands och enligt mig är det alltid roligt att läsa om andra kulturer och få resetips : D

Hur många timmar lägger du på bloggen om dagen?
Det är svårt att säga. Är nästan alltid online på blogg.se när jag är hemma och inte pluggar, sen uppdaterar jag då och då under dagen när jag har någonting intressant att skriva om.
 
Hur känns det att vinna?
Haha det kändes väldigt roligt. Första gången jag provar att delta i veckans blogg och en vinst gjorde det bara extra roligt (a)

Vad tycker du om min blogg?
Jag tycker om din blogg, du skriver på ett bra och intressant sätt. Speciellt gillar jag dina filmtips och dina 'Det visste du inte om...' mycket rolig läsning (Y)




Mår inte så bra!

Nu väntar jag på svar från vinnaren. Känns skönt att blogga igen har inte gjort de på ett dygn det har iofs varit ganska skönt det med. Tyckte de var jätte kul med veckans blogg speciellt eftersom det var så många som anmälde sig så kommer definetivt göra om det.

Min dag har bestått av greys anatomy och sängen och kollat lite i bloggen lite då och då. Anledningen till det är att jag inte mår så jätte bra känner mig hängig och har världens värsta huvudvärk plågsamt att sitta framför datorn egentligen men har inget annat att göra så. Ska kolla på några avsnitt till sen ska jag ringa min pojkvän och sen försöka sova måste gå upp och tvätta imon och sen ska jag försöka åka och träffa min pojkvän.

Nej nu ska jag som sagt kolla på greys det kommer nog inte bli något mer inlägg från mig idag får se beror på om jag orkar eller inte. Men annars hörs vi i morgon.

Puss sötnosar


röstning avslutad



kommer kolla rösterna nu och kommer vara nogran ifall det är några fuskröster. Vinnaren kommer läggas upp senare på bloggen!

Finalisterna!




1

Http://aliciahenriksson.blogg.se

2

http://aoum.blogg.se

3.

http://byidagustafsson.blogg.se

4.

http://mariawagnberg.blogg.se

5.

http://nobodybutme.webblogg.se

6.

http://paulinesjogrensdiary.blogg.se

7.

http://ringblome.blogg.se

8.

http://stpid.blogg.se

9.

http://sweetolga.blogg.se

10.

http://veronicasadventure.blogg.se

De e bara att börja rösta avslutas klockan 20.00 imorgon! :) Fram tills dess har jag en liten bloggpause! Och ni som inte kom vidare har en ny chans på lördag :) Puss


avslutad:)


Kommer inom en timme lägga upp dom 10 finalisterna håll utkik:D


Måndag idag!

Hej sötnosar va gör ni? Har ingen lust till att blogga idag men kommer självklart lägga ut finalisterna i veckans blogg tävlingen avslutas klockan 18.00 och finalisterna läggs upp någon gång efter det :) Kommer lotta fram tycker alla har en chans och blir för svårt för mig att välja ut själv. Ni som inte kommer vidare idag kommer ha en chans nästa vecka!!!

Nu ska ja gosa med min lillebror så ni får förtsätta anmäla er :)

Rubrik är alltid lika svårt!

Hej nu är vi tillbaka har varit hos några kompisar till min pojkvän ovh han vi är hos. Har också kollat mer på hundar ska bara fixa pengar sen skaffar vi en kommer nog ha kvar molly i huset vill inte att hon inte ska trivas och jag åker ändå hem till pappa ganska ofta.

Nu ska ja kolla igenom kommentarer och se om de e några andra som har anmält sig till min tävling kommer avsluta tävlingen imorgon klockan 18.00 så förtsätt anmäla er!!:D:D

Så pusspuss


Min lilla Molly!

det visste du inte om...

DANIEL CRAIG

1. Daniel Craig har en dotter med sin ex-fru i London.
2. Daniel Craig är den första blonda Bond någonsin.
3. Är nära vän med supermodellen Kate Moss.
4. När han spelade in Tomb Raider mot Angelina Jolie var han den enda under inspelningen som var en stor fan av datorspelet Tomb Raider.
5. Daniel Craig är en hängiven fan till Liverpool FC.
6. Han är den första James Bond som är född efter att den första filmen Dr. No spelades in.

Glöm inte anmäla dig till veckans blogg tävlingen någrainlägg ner !!!:D


Free style


Sån söt film visst kanske lite små töntig men ändå inte men den lilla flickan är så sjukt söt!




Glöm inte min veckans blogg tävling några inlägg ner !:) Vill ha mer som anmäler sig!!!!:)


Godmorgon söndag!

Vad glad jag blir att det är så många som anmäler sig till min första tävling!!:D

Vad händer denna söndagen? själv ska ja bara ta de lugnt som jag har gjort hela helgen kanske åka hem till papppa ikväll eller imon på morgonen beror på mamma om hon kommer till oss eller om ja ska komma till henne imon får hoppas att hon kan komma till oss för måste verkligen tvätta!!

ser fram imot imon då ja lottar ut 10 finalister och dom som inte vinner tävlingen har chans igen nästa lördag!!:)
Så glöm inte anmäla er i mitt inlägg Veckans blogg vinnaren kommer bli intervjuvad via mejl ( eller bloggen om de skulle va så att någon inte har någon mejl) och så kommer ni bli länkad

Nu ska ja svara på era underbara kommentarer

Kyssar


lite soligt är de allt idag!

Olydig pojkvän!!

Nu ska ja sova har precis släppt ut min pojkvän från buren (låser in honom när han är för jobbig!) Får se om han har lärt sig annars åker han in igen!!



Jaja godnatt med er!
Glöm inte anmäla er för veckans blogg i inlägget under:).

Puss Puss Puss


Veckans blogg


Första gången jag har veckans blogg (nu när jag har fått rätt mycket läsare) så var med och tävla kommer välja ut 5-10 finalister måndag kväll så ni får tid på er:) vinnaren kommer bli intervjuvad och länkad i min blogg. Lycka till!


Hockey

Har precis käkat färdigt pizza och nu kollar jag på hv-dif går jävligt bra för hv måste bli 3-2 eller 4-2 eftersom min pojkvän tippade på de innan haha.


Ja o min pojkvän han ska alltid va så jävla dryg!! :P

Ne väldigt meningslöst inlägg blev det menmen! Puss


godmorgon lördag!

Blev inte mycket bloggande igår på grund av att tiden gick så sjukt fort helt plöttsligt var klockan 00.00 och jag kände att det var dags att sova. Idag spelar Hv igen hoppas det går bättre för dom denna gången skulle ju vara surt om dom förlorar finalen i år igen.

Jag och min pojkvän hittade såna fina hundar igår fast nu har vi bestämmt oss för att vänta lite med att kolla tills vi verkligen har tillräckligt med pengar. Men nu vet jag allafall vad jag vill ha sibirian husky (tror ja de stavas)

Planerar att sova hemma på måndag då jag ska hälsa på mamma först och sen ska ja se om pappa kan hämta mig eller hur det blir måste tvätta och lite sånt ska städa mitt rim byta lakan m.m också!.

Ne nu orkar ja inte blogga mer. ska deppa över det dåliga vädret!


Ni får en bild på min lillebror har inte många bilder på datorn men ska börja ta mer när ja har fixat kameran!

det visste du inte om...

FREDRIK LJUNGBERG

1. Har fått smeknamnet Mr CK efter sina upmärksammade reklamkampanjer för Calvin Klein.

2. Andra smeknamn han har är Freddie i England och Ljungan i svenska landslaget.

3. Fredrik Ljundberg har en lillebror som heter Filip.

4. Han bor i Hampsted, London och i Halmstad när han är i Sverige.

5. Fredrik Ljungberg och den svenska fotbollsspelaren Hanna Ljungberg är inte släkt.


Godmorgon fredag!

Fy vilken huvudvärk jag har känner bara för att spendera dagen i sängen men måste gå upp och försöka äta något.


Vad ska ni göra idag?

Själv får jag hoppas på att jag blir bättre annars får jag stanna här och inte göra nånting:(...

Ne får bli mycket tee, vitlök och vitaminer så kanske de blir bättre


Godnatt

Ja har världens bästa syster skulle ha sovit bredvid henne inatt men eftersom jag börjar bli sjuk så kanske de är bäst att jag sover själv får se hur det kommer gå är ju inte van vid  att sova själv och ska be. Min syster har varit grymt underbar mot mig idag först va hon iväg och handlade hon loka päron krusbär och cola zero så köpte hon hår nålar till mig med eftersom jag älskar att sätta upp mitt hår med hårnålar men har en tendens att slarva bort dom eftersom dom är så små... haha... Sen gjorde hon mat till mig kunde dock inte äta så mycket på grund av min ***** hals! Och sen fixade hon Tee och alvedon!

Men ja men ja ska börja kolla på lite mer filmer så ja kan ge film tips och ta reda på lite mer om kändisar som jag gjorde innan börjar imon!

godnatt.jpg mouse hanging from moon good night image by karenhere_2008


Ni är söta

Blir så glad när jag får sånna fina kommentarer av er alla! Har på hockeyn på ljudlöst på min tv så kollar jag på Greys anatomy på datorn. Märks att ja inte är så insatt i hockeyn kanske men vill ju veta lite hur det går för hv71 hoppas dom tar guld detta året allafall!

saknar min pojkvän:( Men ska träffa han imorgon! Ville bara säga att alla som läser min blogg är sötast! Så får ni gärna följa mig via bloglovin men bara om ni vill;)


Förlovade

Är hemma hos pappa nu igen väntar på att Emelie ska komma hem med dricka till mig är helt yr och är absolut inte sugen på vatten som är det ända alternativet här hemma. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 9 månader idag och inatt frågade han mig om jag ville förlova mig med honom självklart ville ja de så just nu är vi förlovade utan ringar men snart så ska vi fixa ringarna med ! Vaknade sjukt tidigt idag på grund av hundarna och så men lyckades somna en lite stund till efter ett tag sen gick jag och min pojkvän och köpte dricka och glass och gick till bussen som ja skulle med han va så söt och följde mig tänkte att vi kunde ja ta den längre vägen så ja slapp byta buss hehe.

Vad ska ni alla göra idag då?:)  ja vet bara att ja ska kolla på bellatyrashow ikväll annars har jag ingen aning ska kanske umgås med min syster och får se om ja åker tillbaka eller om ja sover här i natt.

Haha nu ska ja allafall ropa på min lilla bebis och gå ner och käka glass som ja kom på att vi har hemma så jag kommer förmodligen uppdatera senare och om ja inte gör de så gör ja det imon. Jag vet att jag har blivit så dålig på att uppdatera i bloggen men har ganska mycket i mitt liv att tänka hela tiden så ni för nöja er med inte så många inlägg som innan varje dag men kan lova att jag kommer blogga en gång om dagen allafall!


Kyss och puss;)



(google bild!)


Lillebror

Gud vilken stolt storasyster jag är han är så sjukt söt han har skrattat hela dan speciellt när man trycker på näsan eller busar med hans armar så kul och se att han lär sig nya saker hela tíden. Ja mamma komill oss vid 11 typ och efter en stund var vi ute och gick till ica i taberg och tillbaka de va härligt och sen va ja tvungen att tvätta och duscha så kilppte mamma mig innan vi åkte (Hon har utbildat sig) Jaja nu ska jag dammsuga klart eller hur det stavas.

Puss


Min fina kisse!

Är hos pappa nu var inte så kul att komma hit som jag trodde de skulle vara. Men tur att jag har min syster ska sova bredvid henne i natt. Och min lilla kisse var så glad att se mig såg henne i fönstret att hon kollade konstigt på mig sen när jag sa hennes namn så sprang hon fram till dörren och sen dess har hon varit som klistrad vid mig nu ligger hon så sött och sover i min säng.


(bilden är inte tagen 2007 haha då va inte ens min katt född de e bara kameran som är inställd fel)

Imon kommer min mamma med min lillebror så ska gosa med honom sen ska jag tillbaka dit jag bor nu men kommer komma hit ganska ofta min kisse är så mkt finare än hundarna vi bor med haha nej dom är fina dom med men min bebis är finast och gillar inte att lämna henne här egentligen för är så rädd om henne så de inte finns för kan se att dom bara ger mat till den andra katten ofta och det är fittigt men min syster har lovat att hålla koll och sen snart ska jag ta med mig mollsan dit vi ska flytta!

Molly är verkligen det finaste djuret jag någonsin haft hade en katt innan med som var fin men vet inte om Molly är finare jaja nu ska jag in och äta mackan som min syster var snäll och hämtade åt mig och även ta med täcke och kudde till Emelies rum så godnatt alla söta!

Pyssel

Denna gjorde jennie till mig ( anledningen till att det står Xmynta och Hedda är för att för felra år sen när vi stog och väntade på bussen frågade Jennie vad jag heter i andranamn och då fick jag bara fram Hedda ut ingenstans heter dock inte det egentligen men fick henne att tro det i några sekunder tills hon kom på vad jag egentligen heter haha och då började hon kalla mig hedda så blev jag sur och kom på Xmynta till henne sen dess har vi varit Hedda och Xmynta för varandra!)

Den blev lite suddig men det var Jennie som tog kortet så det är inte mitt fel:p Haha men Jennie gjorde den till sin mamma hon kallas tydligen wonna visste jag inte trotts att jag har känt hela hennes familj nästan hela mitt liv!!

Haha denna gjorde jag till jennie blev lite kladdig men tanken som räknas (tog en timme för mig att gör den haha)

Gjorde denna till min pojkvän också hoppas inte han läser min blogg idag för ska ge den till han imon! haha visst är jag gullig??

Och Jennie gjorde denna till sin pojkvän

 

AA nu ser ni vad vi har hållt på med dom senaste 3 timmarna haha jag tvingade Jennie blev jätte sugen på att pyssla när jag såg att hon hade fått hem detta paket med domma sakerna i! haha men vi hade skit kul!! Och för er som inte fattar vad man ska ha sakerna till så är det meningen att man ska hänga dom på dörrhantag!:).

Och så här såg det ute när vi va klara och jag hade ändå plockat bort rätt mycket!

 

Jaja nu ska jennie uppdatera sin blogg så

 

PUSS


Måndag!

lånar jennies dator just nu för har absolut ingetning att göra här när jennie är i skolan! Väntar på att klockan ska bli halv 2 så jag kan gå bort till stan och möta upp isabell och min syster som ska bjuda mig på lunch snällt av dom blev glad när emelie ringde igår och frågade mig :). Sen efter det så ska jag hem till Jennie igen och hjälpa henna att städa lägenheten och vara här tills Marcus och dom har varit i örebro och hämtat en hund.

Hade egentligen tänkt att åka hem till pappa och sova inatt men gör det imorgon natt istället måste hämta lite nya kläder och kolla om min syster kan tvätta mina andra kläder. Och juste min såliga uppdatering beror på att internet slutade att fungera blev lite sur men inget att göra något åt.

Och min syster ska snart på arbetsintervju (svaning?) så hoppas verkligen att det går bra för henne idag!

Hittade denna bilden på mig från en hippie fest jennie hade för rätt länge sen hehe!


The bounty hunter


Såg den på bio i tisdags och blev nästan arg för den tog slut så fort. Så bra var den älskar Gerard Butler min nya favorit finns ingen dålig film med honom. Ni måste kolla på denna!!;)


Andra avenyn

Igår var jag in på svt.se för att kolla på veckans avsnitt av Andra avenyn så såg jag att det sista avsnittet kommer sändas den femte maj! Vad tycker ni om det? Jag tycker det är hemskt!!!



jag vill inte ha det så här!

Hejsan alla sötnosar vad ska ni göra denna lördag?  Själv har jag precis diskat och bäddat och dom är iväg med hunden i stan jag pallade inte hänga med känner inte för att träffa på någon jag känner idag.

Men men får hoppas att ni alla får en bra dag för nu ska jag kolla på the simpsons några avsnitt tills dom är tillbaka.


HV kom till final:P
Puss !


Superbad


Skrattade hela tiden när jag såg denna filmen så den är grymt rolig! Har sätt den 2 gånger innan för länge sen och igår var den på 6an så kanske va fler än jag som såg den?


Hund

Ska jag och min pojkvän skaffa! kommer åka hem och hämta min katt om ett par dagar också så kommer inte bli ensam dit vi ska flytta!


(inte dom på bilden)


Godmorgon

Försökte få upp min pojkvän som verkligen inte vill gå upp så beslöt mig för att gå till min dator och blogga! Idag ska vi nog bara vara här och ta det lugnt har ingen lust att gå någon stans och hoppas inte jag behöver det heller!. Det är väl allt jag har att säga för nu är fortfarande besviken på alla sen igår menmen

Puss till er som inte snackar bakom min rygg!

!!!!!!!

Kommer inte träffa er som snackar skit mer bakom min rygg trodde ni va bättre än så byter nummer snart med så ni kan dra åt helvete ! HEJDÅ!!!!!

Fixat

Har fixat så jag har internet nu så jag kommer kunna blogga känns skönt faktiskt för har saknat min blogg ska också svara på endel kommentarer om jag hinner det. Vi kollade nyss klart på en bra film christine hette den och trodde den skulle vara dålig eftersom att de handlar om bilar och jag gillar oftast inte filmer som handlar om bilar men denna var bra!!. Så nu gosar vi med hunden som är här ! Detta inlägget blev konstigt känner jag men är sjukt seg så uppdaterar när jag piggnar till sötnosar !



<3

Jag kommer inte ha tillgång till internett förmodligen nu hela tiden eftersom jag har flyttat hemifrån men kommer la åka till pappa ibland så jag kan uppdatera och hämta lite saker lite då och då. Tillslut kommer jag fixa internet dit jag och marcus ska flytta. Men skulle bara säga till alla er älskade läsare att jag lever kanske uppdáterar senare idag.

Puss puss puss puss puss puss puss puss

Tisdag

Klockan är inte mkt och jag är trött men redan klar för att åka iväg med min farbror och syster ska tydligen gå en lång promenad får kanske ta med mig vatten då min huvudverk sitter i som bara den och vill verkligen inte försvinna! Sen blir det nog shopping skor skor skor:D Och som vanligt käka på resturang sen ska vi hem till mormor hoppas att jag kan koppla upp mig på internett där annars vet ni varför jag inte bloggar under dagen

Men hoppas allafall att ni får en underbar dag !




Seg !

Nej usch är så sjukt seg så det inte finns ord för det just nu ska duscha och fixa naglarna och packa innan jag lägger mig så får nog göra det nu om jag ska orka överhuvudtaget ska upp tidigt imorgon och skulle verkligen behöva sova ordentligt inatt tar med mig datorn till mormor!

Men ni får sova så gott alla så hörs vi i morgon
(glöm inte bort att svara på min fråga längre ner)


Flickan från ovan


Tycker faktiskt att denna filmen är otroligt seg men ändå bra. För er som inte vet så handlar denna filmen om en tjej som blir mördad av hennes granne och tjejen lever ett liv mellan himlen och jorden och kollar till hennes familj och hennes mördare. Filmen är väldigt fin på vissa sätt !


Fobi!



Själv har klarar jag inte av kryp, fötter och fåglar!
 

Se hela bilden


ska bli bättre

Klockan är jätte mycket och jag har inte ens haft en tanke på bloggen idag funderade igår kväll på att ta en "bloggpause" men det vill jag inte heller kommer bli bättre på det. Idag har jag allafall varit på ica maxi köpte godis och nya vecko revyn som jag ska läsa senare och lite annat smått och gott och så fort jag kom hem kollade jag på film med min pojkvän och nu mår jag skit illa på grund av godiset usch!

Kommer förbereda inlägg till imorgon så jag slipper vara så dålig på att uppdatera dock vet jag inte om ja kan få fram något internet hos mormor men får verkligen hoppas det !

Nu ska jag faktiskt svara på kommentarer detta blir inte det sista inlägget idag!

PUSS PUSS ( ska fixa min kamera också så ska börja lägga in mer bilder i min blogg!)


Fest!

Just nu är jag jätte trött har varit det hela dagen i och för sig då jag och min pojkvän festade igår hos jimmy och angelica. Hade väldigt kul så nu vet ni allafall varför jag inte bloggade igår. Sov hos dom och mamma hämtade mig på morgonen för min pojkvän gick med dom till elmia och jag är verkligen inte intresserad av bilar. Mamma va snäll så jag fick dra hem till henne först och duscha för kände mig jätte äcklig och sen bjöd hon mig på mcdonalds innan vi tog en promenad sen så fort jag kom hem så satte jag på greys anatomy och efter två eller tre avsnitt så somnade jag ett bra tag och sen kom min pojkvän och just nu är jag på det sista avsnittet av säsong fem men tog en liten pause vet vad som kommer hända för min syster berättade innan jag ville börja kolla på greys men de e lugnt vill fortfarande se vad som händer ! klockan är väldigt mycket så kommer nog somna snart men imorgon ska jag låna min syster laddningskabel till den nya datorn och svara på kommentarerna tycker det är enklare och roligare.

Men får säga Godnatt nu då så hör jag av mig imorgon ska blogga normalt igen dåå! PUSSPUSS


Ja skulle bara säga


Glad påsk nu ska jag in och duscha sen kommer farmor och min farbror! Men vi hörs senare:)


Trötter

Det känns bättre nu med allt efter jag pratade med min farbror idag det fick mig att inese att jag är stark och jag fattar inte ens varför jag bryr mig har klarat mig enda sen jag var liten utan mina föräldrars uppmärksamhet. Jag har haft min underbara storasyster som tagit hand om mig och min farbror och mormor och morfar (när han levde) och även kompisar och deras föräldrar har funnits där och nu har jag min pojkvän med som betyder så sjukt mycket för mig. När jag var liten så hade jag väldigt mycket problem man kan säga att jag var ett problem jag skrek och slog mina föräldrar och även min syster jag slutade äta och mina föräldrar var tvungna att ta ledigt från jobbet några dagar var för att hålla koll på mig när jag inte åt. Så när jag var tio år och dom skiljde sig trodde jag att det var mitt fel, för det var aldrig någon dom förklarade något annat för mig ingen av mina föräldrar kunde sätta sig ner och prata med mig, berätta att det inte var mitt fel en 10 åring behöver höra det.

Min syster har alltid tagit hand om mig sen efter det hade jag inte haft henne eller någon av dom som ställt upp under min uppväxt hade jag nog inte levt idag. Min syster skyddar jag med mitt liv skulle kunna döda en människa som lägger sina händer fel på henn!! Hon finns alltid där och står på min sida när ingen anna gör det ja kan berätta exakt allt för henne och det är så otroligt skönt att ha sån bra kontakt med min syster tycker så otroligt synd om dom som inte har några syskon. Nu har jag min lillebror med jag kommer att lära honom att vara lika stark som mig att totalt skita i människor som låtsas vara ens vänner men går och snackar skit bakom ens rygg och tror att man inte märker det dom är bara osäkra på sig själva eller avensjuka på mitt liv. Kommer lära honom hur man tar skit och hur ont det kanske gör att bli sviken men man kan leva vidare. Nu vet jag allafall hur man inte ska behandla ett barn så förmodligen av allt detta kommer mina barn få världens bästa mamma skulle aldrig någonsin skada mina barn med flit!

Jag fick lida mest av alla när allt hände var så nära på att förlora min pappa för 8 år sen och nu var jag nära på att förlora min mamma i januari sånt gör ont riktigt ont jag vet inte vad jag skulle göra fall någon som jag bryr mig om skulle försvinna.

Men allafall behandla andra som ni själv vill bli behandlade!


Bracy





Hitta dessa och andra snygga armband hos bracy.se


Godmorgon!

Nu har min pojkvän åkt hem för att packa då han ska till borås, och jag sitter i köket med min syster hon tänker på om hon ska lägga ner sin blogg eller inte så förmodligen så ska jag inte hjälpa henne med den. Försöker också få tag i min farbror för min laddningskabel är sönder till min nya dator illa att den redan är sönder när jag inte har haft den alls länge och min gamla dator som jag har haft jätte länge håller den till blir så arg! Jaja får leva med min gamla dator nu tills det fixar sig med den andra. Men de gör inte så mkt bara tråkigt när jag tycker min andra dator är mycket smidigare! Idag har jag ingen aning om vad jag ska gör faktiskt eller jo föresten jag ska städa hela mitt rum tills farmor och farbror kommer imorgon så får väl börja snart Puss sötnosar!


Jag om min lillebror på sjukhuset då va han pluttig nu är han en söt liten tjockis!:)


greys

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på greys anatomy har svarat på så många kommentarer som jag har orkat vilket har varit många och ni som väntar på svar får dom imorgon! får så många kommentarer och vill verkligen inte missa någon vilket jag tycker är sjukt kul fortsätt kommentera!! SÅNT GILLAR JAG! hoppas ni alla sover gott så hörs vi imorgon kommer då börja blogga som vanligt!

PUSS OCH GODNATT!


Astro boy


Gillade denna filmen tyckte den va grymt gullig precis som pojken i den.


Förlåt

Har inte varit någon uppdatering idag på grund av att jag inte har mått så bra men det pratar jag inte om här!. Har allafall varit med mormor och min syster hela dagen har haft så kul med dom så jag glömt allt för ett tag har världens underbaraste mormor som bjöd på kina mat på dagen och sen åkte vi hem till henne och pratade sen senare på kvällen gjorde vi tacos fick sånt fint påskägg av henne lägger upp bilderna imon eller senare får se det och en rosa lampa fick jag med av henne! Träffar henne på tisdag igen då jag ska sova hos henne ska bli kul har alltid älskat min mormor och morfar som mina egna föräldrar sen jag va liten så var extra jobbigt när morfar dog menmen har min mormor kvar och det är jag så glad över man kan verkligen berätta allt för henne hon är den ända som verkligen vill hjälpa mig med allt!

Just nu sitter jag med min pojkvän som vi hämtade upp på stan innan vi ska mysa nu hela kvällen behöver honom när jag mår dåligt! Och imorgon ska jag hjälpa min syster att fixa om hennes blogg:)! Får se om jag lägger upp en film eller något annat i bloggen senare annars hörs vi imorgon.

Puss och såg att jag har haft 450 läsare idag hoppas ni fortsätter att läsa min blogg:)!

RSS 2.0